Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Jandino’s FC Kip is enorme flop, mensen blijven weg


Jandino-Asporaat

In de bruisende culinaire scene van Rotterdam waar elk nieuw restaurant een belofte van smaak en innovatie in zich dJandino’s FC Kipraagt, zorgde Jandino Asporaat voor een sensationele wending met de opening van zijn eigen fastfood zaak, FC Kip. De komiek leek klaar om de harten van kipliefhebbers te veroveren. Maar de realiteit van de horeca is vaak harder dan de knapperigste kipkorst.

De lancering van FC Kip trok direct massa’s bezoekers, gedreven door nieuwsgierigheid en de populariteit van Jandino zelf. Echter de initiële euforie werd al snel getemperd door de praktische beperkingen van het restaurant: een tekort aan zitplaatsen en een keuken die de vraag niet aan kon. Na een snelle heropening, compleet met de nodige aanpassingen, leek het succes ongekend. Lange rijen markeerden het trottoir en Jandino’s kipzaak werd het gesprek van de stad.

Desondanks weerklinken er nu geluiden van teleurstelling. Het lijkt erop dat de gouden glans van FC Kip aan het vervagen is. Snackspert, een kenner op het gebied van culinaire guilty pleasures, wijst op de afnemende drukte en stelt vraagtekens bij de kwaliteit van de kip. “De kip is mals, maar de korst onthult een gebrek aan topkwaliteit,” merkt hij op. De hype lijkt overgewaaid, en influencer MiesBee observeert: “Geen rijen meer voor FC Kip.” In plaats daarvan trekt het restaurant nu vooral mensen die meer geïnteresseerd lijken in een snelle selfie dan in het culinaire aanbod. Ook zijn de reviews om te janken. Er wordt geklaagd over de prijs kwaliteitsverhouding. De prijzen zijn namelijk erg pittig voor wat je krijgt. En over het eten zijn veel mensen ontevreden. Er staan zelfs reviews tussen van rauwe kip die sommige klanten kregen voorgeschoteld.

De eens zo levendige locatie dreigt nu een verzamelplaats te worden voor een publiek dat minder met culinaire verfijning en meer met sociale media bezig lijkt. De zaterdag wordt omschreven als een ‘hell hole’ van rokende bezoekers in trainingspakken en ander gespuis een beeld dat ver afstaat van de smakelijke belofte waarmee FC Kip zijn deuren opende.

De toekomst van FC Kip hangt aan een zijden draadje. Critici en fans stellen dat, als de zaken zo doorgaan, Jandino’s droom van een kipimperium wellicht niet langer dan een jaar zal duren.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Had iemand iets anders verwacht dan, net als hij veel lucht en geen inhoud en dan daarbij veel te duur voor oude kip.

Heeft nog lang geduurd.
Waarschijnlijk alleen bezocht door nieuwsgierigen en niet door mensen die trek hadden.

Is ook zo, is de zoveelste BN’er die denkt eventjes een horecabedrijf erbij te doen. Meestal zonder kennis van zaken en uiteindelijk faillissement.
Kan ze allang niet meer op 2 handen tellen bij wie het is misgegaan.😂🤭
En op een paar vingers bij wie het wel een succes was.

Zou daar sowieso al niet binnen gestapt zijn want alleen van de naam Jandino krijg ik al maagzuur….. bevroed dat net als zijn foute humor de duurbetaalde plofkip volkomen smakeloos is.

Net als die films van hem, iedereen vind ze geweldig. Nou ik niet. Niet dat ik er ooit 1 heb gezien. Maar na het zien van de voorstukjes had ik al gegeten en gedronken. Wat een misbaksel is het toch.

Vreselijk overdreven uitsloverig fake mannetje.
Bah bah bah!🙈🥴
Die film zijn ook zo onzinnig en intens simpel. Die voorstukjes..🤪
Snap niet dat daar mensen heengaan.

Ik snap dat ook niet, er zijn betere films om naartoe te gaan in de bios.

Verschrikkelijk ventje😝