Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

André van Duin en Janny van der Heijden zien elkaar niet buiten werk


van-duin

André van Duin en Janny van der Heijden hebben een bijzonder plekje veroverd in de harten van de tv-kijkers. Hun samenwerking in Heel Holland Bakt heeft niet alleen geleid tot culinair kijkgenot maar ook tot een tv-duo dat synoniem staat voor kijkcijfergoud. De magie tussen deze twee iconen is onmiskenbaar, maar wat gebeurt er achter de schermen, wanneer de camera’s stoppen met draaien?

Tegen de achtergrond van hun televisiesucces onthult André in een openhartig gesprek met Party de werkelijkheid van hun relatie buiten de schijnwerpers. “Inmiddels zijn Janny en ik een soort meneer en mevrouw De Bok geworden,” deelt André. Deze organisch gegroeide band heeft geleid tot meer dan alleen meel en suiker – het heeft een duo gecreëerd dat de Nederlandse televisie heeft verrijkt met onvergetelijke momenten.

Echter, ondanks de schijnbare onafscheidelijkheid op het scherm, blijkt dat André en Janny privé niet de deuren van hun huizen voor elkaar openzetten. “Nee, wij komen niet bij mekaar thuis, gaan privé niet met mekaar om,” onthult André. Deze verrassende onthulling schetst een beeld van twee professionals die, ondanks hun publieke chemie geen vriendschap hebben en alleen tot de momenten van opnames bij elkaar zijn en dat is toch wel opvallend.

Het proces van het bakken van een seizoen Heel Holland Bakt strekt zich uit over acht weken, waarin André en Janny elkaar vinden in hun gedeelde passie voor televisie maken. “Elke week zijn er twee draaidagen en dat zijn twee heel gezellige dagen,” vertelt André.

De succesvolle kijkcijfers zijn een zoete beloning voor hun harde werk en de chemie die zij met elkaar delen. “Nee, dat went niet,” zegt André, nog steeds verrast en dankbaar voor de liefde die het Nederlandse publiek toont voor hun programma.

Hoewel André en Janny in het dagelijks leven misschien niet de beste vrienden zijn zie je er op het beeld niet vanaf. Maar wat vaak wel zo is is dat bekende Nederlanders voor de camera’s heel anders zijn dat als de camera’s uit staan.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Maar wel goed privé en werk gescheiden houden = zuiver.

Is dat verplicht dan, ze houden het prima gescheiden en hun programma’s zijn heel leuk, dus geen spijkers op laag water zoeken.

Kortom, als je op TV met elkaar samenwerkt zou je ook privé bij elkaar de deur plat moeten lopen.
Zit je in de jury bij de tribute, dan moeten Cesar, Angela en Spike dus ook privé met elkaar om moeten gaan.
De mannen van VI zien elkaar ook alleen in de studio.
Als een van de drie bij Johan voor de deur staat, dan trapt ie hem weg.
En de spelers:
Ik hou van Holland,
Dit was het nieuws,
………………
Noem maar op, die zouden dus allemaal privé ook bij elkaar over de vloer moeten komen.
Kom op zeg.

Prima toch!
Ik zie mijn collega’s ook niet prive & heb daar ook absoluut geen interesse in.
Mijn vrienden kies ik zelf wel uit.
En daarbij zit ik al de hele week met ze opgescheept.

Ik denk zelfs dat het heel slim is dat ze prive niet met elkaar omgaan, zo blijft de dynamiek op tv juist goed. Van ‘heel Holland bakt’ weet ik dat niet, want dat kijk ik niet. Maar als ze samen op een bootje zitten of in de trein naar Zwitserland gaan met Nhaan, vind ik geweldig om te kijken.