Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

Schokkend filmpje: André Hazes haalt uit naar Monique en scheldt haar verrot


hazes

In een opzienbarende wending deelt André Hazes een video die normaal gesproken het daglicht nooit zou zien. Echter Dreetje besluit deze confronterende beelden met de wereld te delen. Hij verklaart ‘stuk’ te gaan om een video uit donkere dagen, waarin de worsteling met zijn drugsverleden pijnlijk zichtbaar is. Monique zijn partner die door dik en dun naast hem heeft gestaan speelt een sleutelrol in dit drama door hem het filmpje te sturen als een brute wake-up call. “Ze was mij spuugzat!”, bekent André met een mengeling van berouw en hilariteit.

“Zo kennen we mijn verleden wel, nietwaar?”, deelt André met zijn volgers terwijl hij terugblikt op de nachten die in nevelen van verdovende middelen gehuld waren. “Op een gegeven moment had Monique er schoon genoeg van. Ze probeerde me wanhopig te bereiken, duizend pogingen die ik allemaal negeerde. En nu, als herinnering aan die tijd, stuurt ze mij dit filmpje.”

Het gedeelde filmpje toont een versie van André die weinig overeenkomsten toont met de man die hij vandaag de dag is. Verslagen en verslaafd in bed liggend reageert hij geïrriteerd op Moniques pogingen om hem te bereiken. “Kalm aan, ik probeerde wat slaap te pakken!”, verdedigt hij zich in het filmpje. Zijn uiterlijk spreekt boekdelen: een schim van zijn huidige zelf, met een ingevallen gezicht en een lijf dat de sporen van zijn levensstijl draagt.

Nu herstellend en nuchter kan André niet anders dan lachen bij het terugzien van deze beelden. Ze dienen als een krachtige herinnering aan de dieptepunten van zijn verslaving. “Compleet naar de vernieling. Ik dacht altijd dat als ik dit zou sturen ze me wel zou geloven omdat ik toonde dat ik in bed lag.” André suggereert zelfs dat het filmpje gebruikt zou kunnen worden als afschrikwekkend voorbeeld in de voorlichting over drugsgebruik aan jongeren.

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Eikel is ie😬 precies de botte egoïstische respectloze persoonlijkheid van zijn dronken pa en gewetenloze ma en oma.🤮

Hm, interessant ik hoor niks, geen geluid, iemand anders hoort dit wel!? 😕

Ik hoor ook niets en het beeld is ook heel slecht.

Pffff walgelijk stel 🤮🤮🤮

Slapjanus eerste klas! En dit bewijst eens te meer dat die golddigger en aandachtsverskaafde Mo alles accepteert om aldus haar luxe leventje te kunnen voortzetten. Totaal respectloos stel !