Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Waylon’s onderbroekendrama kost hem 60.000 euro


waylon

Waylon wiens leven al enige tijd onder een vergrootglas ligt vanwege persoonlijke demonen en uitdagende privékwesties waaronder erectieproblemen en een bekentenis van ontrouw zag een gouden kans in rook opgaan. In 2022 tekende hij een lucratieve deal met het onderbroekenmerk Ultraman. Een deal die hem niet alleen erkenning, maar ook een voorschot van maar liefst 50.000 euro op de royalties had moeten opleveren. Het lot echter, had andere plannen.

Niet lang na het tekenen van de overeenkomst kwam Waylon in het middelpunt van de belangstelling te staan en niet op de manier zoals hij gehoopt had. Zijn openhartige onthulling over zijn erectieproblemen en het toegeven aan verleidingen buiten zijn relatie lieten de onderbroekendeal op scherp staan. Het onderbroekenmerk geconfronteerd met Waylon wiens privéleven haaks stond op hun imago besloot de samenwerking te beëindigen. Een besluit dat Waylon geen cent opleverde.

Maar Waylon die niet gewend is zonder strijd ten onder te gaan liet het er niet bij zitten. Met de vastberadenheid van een ware strijder sleepte hij het merk voor de rechter eisend dat hem 60.000 euro werd uitbetaald. De rechter wees zijn eisen af en tot overmaat van ramp werd Waylon ook opgezadeld met de kosten van de rechtszaak.

Ach ja Waylon wellicht kun je hier samen met je vriendin Bibi ook een boek over schrijven en het helemaal uitbuiten dan verdien je die 60.000 euro zo terug.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Laten we eerlijk zijn; men wil liever een onderbroekenmodel zien met een ‘bulge’ dan een gozer die hem niet stijf krijgt.

Tja dat gebeurt er, als je je lul niet in je ( onder) broek kunt houden.🤣

Chrisje toch..🤣🤣🤣