Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Gaat niet goed met Gerard Joling heeft afschuwelijk veel pijn


gerard-joling

In de wereld van glitter en glamour gaat niet altijd alles over rozen zelfs niet voor Gerard Joling. Na een zonovergoten vakantie op het exotische Curaçao, keerde de zanger terug met meer dan alleen mooie herinneringen. Gerard Joling onthulde in een openhartig gesprek met Gijs Staverman op NPO Radio 2 dat hij een minder aangenaam souvenir heeft meegenomen namelijk gordelroos.

Toen Staverman aan Joling vroeg hoe het met hem ging, opende Gerard het gesprek met een verrassende wending: “Ik dacht dat ik een ernstige zonneallergie had opgelopen! Jeuk over mijn hele rug en borst, maar de huidarts vertelde me dat het gordelroos is. Kun je het geloven!?”, deelde de 63-jarige zanger. Staverman kon zijn lachen niet inhouden, maar Joling was snel om hem te corrigeren. “Lach er maar niet om, het is verschrikkelijk: jeukend, pijnlijk gewoon afschuwelijk”, voegde hij eraan toe.

Verder vertelde de huidarts aan Joling dat stress een mogelijke oorzaak van gordelroos kan zijn. “Stress? Ik heb geen stress gehad. Maar de dokter vroeg of ik net op vakantie was geweest. En ja, dat was zo. Blijkbaar krijgen veel mensen gordelroos na hun vakantie, als ze ‘ontstressen'”, legde Joling uit. De zanger heeft medicatie gekregen in de hoop dat de jeuk snel zal verdwijnen.

EN DAN NOG EVEN DIT

Heb jij een nare ervaring gehad met een bn’er of ben je getuige geweest van ongewenste intimiteiten of wangedrag? Wij willen het weten! Deel anoniem je verhaal en eventueel bewijsmateriaal zoals foto’s of whatsapp berichten met ons. Je blijft anoniem. Deel je juice en stuur je info naar info@utopianieuws.nl

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Aansteller!
Alles voor aandacht, bah!😝