Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Eloise van Oranje stiekem betrapt op ongepaste affaire met deze man


eloise-van-oranje

Eloise van Oranje bekend om haar levendige Instagram-presence en koninklijke achtergrond lijkt de feestdagen dit jaar in romantisch gezelschap door te brengen. Volgens een populaire juicekanaal is Eloise onlangs gezien met een jongeman genaamd Archie Maclaine Pont op een gala. Ze werden niet alleen samen gespot, maar er is ook een foto waarop Archie een liefdevolle kus op Eloises hoofd geeft.

Hoewel Eloise zelf haar lippen stijf op elkaar houdt over haar relatiestatus suggereren recente gebeurtenissen dat er meer speelt tussen haar en Archie. Hun aanwezigheid samen op het gala en de affectie die daar getoond werd wijzen op een opbloeiende romance.

Deze jonge liefde lijkt niet uit de lucht gevallen te zijn. Archie die in Laren woont en net als Eloise de hotelschool in Den Haag bezoekt was zelfs uitgenodigd om mee te gaan op een zeiltocht met prinses Beatrix afgelopen zomer. Interessant is dat Archie in 2021 stage liep in Barcelona rond dezelfde tijd dat Eloise daar vakantie vierde. Het is goed mogelijk dat hun vonk daar is overgeslagen.

Eloise heeft in het verleden al aangegeven gelukkig te zijn in de liefde. In het LINDA. meiden Winterboek deelde ze openhartig haar gevoelens. “Ja, ik ben heel verliefd en het is ook echt aan tussen ons. Ik ben zo gelukkig, maar wil er niet te veel over kwijt,” onthulde ze. Ze benadrukte dat ze normaal gesproken snel op iemand uitgekeken is, maar dat Archie een uitzondering lijkt te vormen op deze regel. “Ik dacht dat mijn studententijd een wilde periode zou worden, maar toen kwam hij in mijn leven en het voelt gewoon zo goed.”

De gravin lijkt dus inderdaad haar hart te hebben verloren. Het wachten is nu op een officiële bevestiging van deze prille liefde.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

En het ongepaste in dit verhaal is? Het holt hier hard achteruit hoor zelfs voor dit genre

Laatst bewerkt op 4 maanden geleden door Elly

Een kus op je hoofd is nu al ongepast ?
Nou Ali en Marco B, maken jullie je borst maar nat dan, zou ik zeggen.
🙈

Nou dan zal ik morgen vast mijn vader en broertje waarschuwen dat een kus op mijn hoofd ongepast is. Mocht je iets lezen over een vrouw die door haar vader en broertje ongepast op haar hoofd is gezoend, dan ben ik dat waarschijnlijk. 😅

Hoeveel kreeg ze hier voor betaald?

Het was al ‘ongepast’ toen Eloise zich liet fotograferen in badkleding, dus een burger als vriend zeker. Ik kan me voorstellen als zij vaker in Barcelona is, want de kortzichtigheid van sommige NL-media is werkelijk … ongepast.