Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Wendy van Dijks man onder vuur voor kleineren van Irene Moors


Irene-Moors

In een onverwachte wending in de carrière van Irene Moors bekend van de zondagshow Life & Cooking met Carlo Boszhard deed zich een onverwachte ontwikkeling voor. In 2015 nam Irene de beslissing om de succesvolle show te verlaten hopend op een nieuwe uitdaging in de vorm van een late night show bij RTL. Dit bleek echter een misrekening, want Erland Galjaard destijds de RTL-baas en echtgenoot van Wendy van Dijk zag dit plan niet zitten.

Gevolg? Irene kreeg het aanbod om ‘Eigen Huis & Tuin’ te presenteren een aanbod dat ze als een teleurstelling ervoer. Deze onverwachte wending zorgde ervoor dat ze overstapte naar SBS 6 wat resulteerde in drie jaar vol teleurstellingen en geflopte programma’s. Victor Vlam een bekende mediacriticus merkte op in de podcast ‘De Communicado’s’ dat deze stap gezien wordt als een legendarische fout en mogelijk het einde van haar televisiecarrière betekende.

Irene die bij RTL 4 vooral bekend stond om haar persoonlijkheidsshows zag ‘Eigen Huis & Tuin’ als een degradatie terwijl het programma nog steeds te zien is en hartstikke goede kijkcijfers behaald. Victor benadrukt dat dit programma normaal gesproken wordt gepresenteerd door B-presentatoren en dat het begrijpelijk is dat Irene dit als een achteruitgang zag. Hij voegt eraan toe dat de beslissingen bij RTL 4 destijds werden beïnvloed door vriendjespolitiek en dat dit wijst op te veel macht en zelfvertrouwen bij Erland en in de wandelgangen gaat het gerucht dat Irene en Wendy van Dijk niet zo goed door één deur konden met elkaar. Dus wie weet heeft dat ook nog een rol gespeeld om Irene langzaam naar de achtergrond te schuiven bij RTL.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties