Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Nicole Kremers heeft zich de woede op de hals gehaald na delen misplaatste foto


nicole kremers

Nicole Kremers heeft onlangs een verrassende stap gezet. Ze heeft zichzelf vastgelegd in een tamelijk ongewone setting: een biechthokje. Op de betaalde fanpagina van Nicole zijn beelden opgedoken waar ze ogenschijnlijk verleidelijk op haar knieën zit in het huis van de heer. Maar de grote vraag blijft: wat is Nicole van plan in dat biechthokje?

Nicole die eerder in opspraak kwam toen justitie haar dronken achter het stuur aantrof lijkt zich nu in heiliger sferen te begeven. Echter de schijn kan bedriegen. De Brabantse beauty die bekend staat om haar scherpe randjes lijkt een dubbele agenda te hebben met haar kerkbezoek.

In haar recente post op haar fanpagina knielt ze voor een biechthokje met een onschuldige blik. Toch suggereert haar commentaar iets heel anders. “Sorry, this hole is in use. But the others aren’t…..” luidt haar bijschrift, waarmee ze duidelijk maakt dat ze meer in gedachten heeft dan enkel biechten.

Het lijkt erop dat Nicole haar volgers meer biedt dan alleen een foute plaatjes. Haar fans die gewend zijn aan haar pikante content, kunnen waarschijnlijk een heel andere kant van haar verwachten in de komende posts. Nicole, die geen blad voor de mond neemt, lijkt haar zondige zijde te omarmen.

Nicol heeft zich hiermee wel de woede op de hals gehaald van een aantal mensen, maar dat boeit Nicol natuurlijk niet zolang de centen maar binnenstromen.

De foto kun je hier bekijken.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Misschien heeft ze zich aangesloten bij Kim Holland.
Die heeft jaren terug stiekem een stoute film gemaakt , bij ons in een kerk in Tilburg.
En in de python ,achtbaan in de Efteling(wel een beetje moeilijk lijkt mij)
Weet nog dat iedereen er schande over sprak, ik zie Nicole er wel voor aan.
Ze zal zeker niet haar zonde op hebben gebiecht bij de pastoor en spijt betuigd hebben.😅🤣😂

Dat weet ik nog Chrisje van Kim Holland 🤣🤣🤣Is wel al een tijd geleden 🙄

Nou het valt me mee dat Nicol haar kleren aan heeft gehouden!!!
Zou ze solliciteren voor de onbevlekte ontvangenis 🤣🤣🤣🤣Wat is het toch een trien🤢

Dat was het eerste waar ik aan dacht, toen ik de tekst las. Die stoute film in een kerk. Het lijkt wel of Nicol zelf niets nieuws kan bedenken, en alles “jat” van andere of wat andere al hebben gedaan.

God schijnt juist heel erg van zondaars te houden📍🍀.