Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Douwe Bob is ontsnapt uit de afkickkliniek


Douwe-Bob

Douwe Bob bekend van zijn muzikale talenten of toch meer van zijn verslavingen heeft recentelijk een gedurfde stap gezet. Enkele weken terug besloot hij zich vrijwillig te laten opnemen in een afkickkliniek. Deze beslissing volgde na een incident waarbij hij betrokken was bij een confrontatie met een minderjarige bij de supermarkt in Abcoude. Een duidelijk teken dat het tijd was voor verandering.

Op zijn Instagram account deelde Douwe openhartig over zijn situatie: “Er gaan veel dingen goed in mijn leven, maar er is één ding dat helemaal mis gaat. Ik heb een ernstig alcoholprobleem en ik ga nu hulp zoeken. Deze verslaving vernietigt alles en veroorzaakt te veel problemen voor de mensen om mij heen.” Zijn besluit om zichzelf te laten behandelen was een moedige stap. “Ik zal er even tussenuit zijn, maar als alles goed gaat, kom ik volgend jaar sterker terug.”

Echter recente geruchten suggereren dat Douwe alweer op vrije voeten is en zijn keuze voor een ‘rustperiode’ lijkt opvallend. In plaats van een teruggetrokken bestaan is hij naar verluidt gespot in Thailand, en wel in een van de meest levendige uitgaanswijken van Bangkok.

Khao San Road waar Douwe zit staat bekend om zijn levendige sfeer en is een plek waar de nacht nooit lijkt te eindigen. Het is een wirwar van straatverkopers eetstalletjes met exotische insecten, tattooshops en een overvloed aan bars en restaurants. Voor iemand die net uit een afkickkliniek komt, lijkt dit een risicovolle omgeving vol verleidingen. De straten ruiken naar wiet en op elke hoek vind je tenten met alcoholische dranken. Nu blijkt Douwe dus de afkickkliniek alweer verlaten te hebben en rond te dwalen door deze stad vol verleidingen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Zijn er geen afkickklinieken in Nederland?
Waarom moet men naar de Mars gaan om af te kicken?

Idd belachelijk is voor hem en soortgenoten vooral als een soort vakantie: zwembad, jacuzzi, massages, lekker eten & tussendoor wat therapie.😉
Ze vallen ook bijna altijd weer terug daarna zoals Dave etc.

Die kwal heeft die zogenaamde afkickkliniek-afleidingsmanoevre alleen maar gedaan om niet door politie opgepakt te worden door zijn vechtpartij met dat jochie. Hij is zo destructief als de pest & zal altijd zo doorgaan.

Beste Loes.
Als je je vrijwillig laat opnemen, kan je niet ontsnappen. Want omdat je vrijwillig bent, mag je gaan wanneer je wilt. Dat is anders als je verplicht wordt opgenomen. Dan kan je niet gaan wanneer je wilt. Dan kan je wel ontsnappen.

Ja zal allemaal best, maar je hebt een afkickprogramma waarvoor je tekent & hebt te gaan.
Als je vooraf afhaakt heeft het geen nut & resultaat.
En ben je weer terug bij af.
Doorzetten en doorbijten, ook als het pittig wordt. Slappeling zal wel vrolijk weer doorgaan met kids maken, drank, drug en knokken. Dat is waar ie goed in is!😉😝🤣

Dat klopt wat je zegt, maar zolang je niet verplicht bent opgenomen, ben je vrij om te gaan en staan waar je wilt. Ik heb iemand die dicht bij mij staat, die is een paar keer gaan afkicken (vrijwillig), en het is inderdaad zwaar. Maar na een tijdje is het de bedoeling dat je weer aan het “normale” leven gaat deelnemen. En dat begint (hier in Nederland) met een keer (al dan niet onder begeleiding) naar de supermarkt. En zo bouw je het steeds verder op.
Laten we eerst eens kijken hoe Douwe Bob terug komt, ipv meteen een oordeel klaar te hebben. Want eens verslaafd blijft verslaafd en omdat hij een BN’er is. Zal hij het wel niet volhouden. En nee, ik ben geen fan van Douwe Bob. Maar wil hem wel het voordeel van de twijfel geven. Dat heb ik ook gedaan met die persoon die dicht bij me staat. Die persoon heeft een paar keer een terugval gehad, dat krijgen de meeste verslaafden (ook de meeste rokers hebben meerdere stop-pogingen nodig). Die persoon is inmiddels al wel bijna 10 jaar clean.
En daar ben ik ontzettend trots op.

Laatst bewerkt op 4 maanden geleden door Yvon