Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Bezopen Tino Martin beschuldigd van wangedrag


Tino martin

Tino Martin heeft zichzelf opnieuw in een lastig parket gebracht. Tino die bekend staat om zijn neiging om voorafgaand aan zijn shows stevig mee te feesten, lijkt Tino opnieuw de grens te hebben overschreden. De afgelopen jaren circuleren er al diverse video’s waarin te zien is dat Tino na het nuttigen van aardig wat alcohol niet helemaal nuchter op het podium staat. Dit gebeurt niet alleen op bruiloften en bedrijfsfeesten, maar ook op dorpsfeesten waar hij geboekt wordt.

De kosten om Tino te boeken voor een halfuur optreden kunnen oplopen tot wel 15.000 euro. Des te frustrerender is het dan ook voor organisatoren en fans wanneer hij aangeschoten of zelfs stomdronken zijn performance geeft. Dit keer heeft Tino echter gekozen voor een andere aanpak: hij playbackte dronken zijn gehele show. Tijdens zijn meest recente optreden was duidelijk te merken dat hij geen enkele noot zelf zong en zo nu en dan iets door de muziek heen riep. Het publiek en de organisatoren, die een aardige som geld hebben neergelegd voor zijn optreden voelen zich begrijpelijkerwijs bedrogen door zijn wangedrag.

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ach die man heeft gewoon last van een droge keel.
Geef hem gewoon een drankje.

🤣🤣🤣

ben niet van de cancelcultuur maar voor deze verschrikkelijke vadsige zuiplap maak ik graag een uitzondering. boycot deze imbeciel toch, hij is de aandacht niet waard!! 🤮

Niks nieuws dus.Je boekt of gaat vrijwillig daarheen toch .Het is bekend dat hij dit doet .Dus nu niet meer klagen achteraf

Psies.
Dit weet je van tevoren.
Als je taxichauffeur wilt worden moet je ook niet elke dag thuis gaan zeiken dat je de hele dag op de weg zit.

Hij heeft een prachtige stem. En het is ook niet omgeving kerkkoor (die mensen kunnen vaak ook mooi zingen :)). Misschien is hij sowieso wel ok dan op zich. Dj’s hebben soms ook wat nodig en doen dit zelfs weleens in het openbaar.

Marco Corola / een van de beroemdste dj’s (en money making machine) ter wereld duikt ook tijdens zijn optredens weleens in een envelopje (de mensen achter dj booth staan dan voor hem klaar, maar wel zichtbaar).

Een gift hebben in de vorm van een talent hebben is toch al iets goddelijks hebben ..
En beetje viben met je omgeving..

Maar natuurlijk beter nuchter ook i.v.m. sloot geld wat je verdiend op een avond. En je moet wel goed presteren op podium als je wat op hebt. Ik hou ook niet van het beetje simpele vrolijke Nederlandstalige genre muziek a la Tino Martin, dan eerst al de nodige drankjes voor vooruit dan maar een paar uur meebleeren.