Het laatste showbizz nieuws

René Froger, Shownieuws

René Froger doet emotionele onthulling


Rene-froger

René Froger heeft een ontroerende onthulling gedaan over het aankomende huwelijk van zijn dochter Natascha Froger met haar partner Matthijs Timmermans. Terwijl het nieuws van het aanzoek iedereen verraste was René zelf al op de hoogte.

René deelt met zichtbare trots en vreugde dat zijn oudste dochter, Natascha, binnenkort in het huwelijksbootje stapt. “Het heeft twaalf jaar geduurd voordat Matthijs op zijn knieën ging,” vertelt hij in een interview met weekblad Privé. “En eerlijk gezegd, Natascha’s veertigste verjaardag was het perfecte moment. Zoals het spreekwoord zegt: ‘Trouw niet voor je veertig bent’? Nu ze die leeftijd heeft bereikt, is alles klaar voor de grote stap.”

De romantische verrassing vond plaats op Natascha’s veertigste verjaardag, toen Matthijs onverwacht de microfoon nam en haar ten huwelijk vroeg. René was echter niet verrast. “Twee dagen voor de verjaardag kwam Matthijs langs onder het mom van een smoesje. Hij wilde even met mij praten en vroeg toen om mijn zegen. Ik ben dol op dit soort ouderwetse tradities. Het is prachtig als iemand om de hand van je dochter vraagt.”

René bekent dat hij tijdens dit moment een traan moest wegpinken. “Ze is mijn enige dochter tussen drie zonen. Maar ik weet dat het goed zit tussen haar en Matthijs hij is een schat voor haar,” zegt hij liefdevol. “Dit is echt de kers op de taart voor ons.”

Toen Matthijs Natascha ten huwelijk vroeg zong René het nummer ‘This is the Moment’. “Ik denk dat ik nog nooit zo mooi heb gezongen als die avond voor mijn dochter en aanstaande schoonzoon,” herinnert hij zich. Over de trouwdatum is nog niets bekend, maar René kijkt ernaar uit om zijn dochter weg te geven. “Ik weet zeker dat er dan weer een traan zal vloeien,” voegt hij eraan toe.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik heb ook altijd gezegd als ik ga trouwen, wil ik dat mijn toekomstige man mijn vader om mijn hand vraagt, en mijn vader mij weggeeft op de trouwdag. Dus ik moet nu toch wel snel een partner vinden die met mij wil trouwen. Tot nu toe wilde mijn ex partners niet trouwen.