Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Peter Gillis weer voor de rechter: Wendy in tranen door gelekte pikante filmpjes


wendy

In de rechtbank stond gisteren een keer niet Peter Gillis in het middelpunt, maar zijn vriendin Wendy stond centraal. Dit keer geen zakelijke perikelen voor Gillis, maar een privézaak van Wendy. De rechtbank zat vol met nieuwsgierige journalisten, want Wendy stond tegenover haar ex die ze beschuldigd van het verspreiden van expliciete filmpjes van haar en stalking. De uitspraak wordt verwacht op 27 november.

Het persoonlijke leven van Wendy is minstens zo kleurrijk als dat van Peter. Met vijf kinderen van diverse vaders, waarvan de oudste twee in Frankrijk studeren en drie jongere kinderen geregeld langskomen is het altijd een drukte van belang in huize Gillis. Of de betreffende ex één van de vaders is blijft onduidelijk. Wendy beweert immers met alle vaders een goede band te onderhouden.

Toch lijkt Wendy die recent nog kritiek kreeg van de ‘Massa is Kassa’-kijkers zich de zakelijke instelling van de familie Gillis eigen te hebben gemaakt. Tijdens een vakantie in Italië hanteerde ze een slinkse truc om korting te krijgen op een haarborstel. De verbijstering bij de kijkers was groot. “Wendy past zich wel heel snel aan bij de sluwe streken van de familie Gillis”, luidde een reactie. “Een nieuw dieptepunt bereikt”, aldus een ander.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Misschien passen ze daarom wel zo goed bij elkaar ???

Ze zeggen wel: soort zoekt soort, maar volgens mij hebben ze niks en is het allemaal show.

Op ieder potje past een deksel zei mijn oma altijd !

Kijk hoe ze er bij loopt, dan vraag je er toch om. Zelfs Nicol ziet/zag er nog beter uit. Deze is tien keer meer ordinair.

Eigen schuld Wendy, als je zulke filmpjes niet maakt kunnen ze ook niet ongevraagd verschijnen!!!

Inhuur

Wat bedoel je met inhuur?

Ik durf naar eer en geweten te stellen dat ik nooit naar Massa is Kassa heb gekeken. Als ik alleen al die plofkoppen van vader en zoon Gillis en die aso wijven waar ze mee omgaan op internet zie dan heb ik al gegeten en gedronken. Geen idee wat de kijkcijfers zijn maar je moet wel minder dan 3 hersencellen hebben om naar die pulp te kijken.