Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Drama: zoon van Ron Brandsteder kan zijn arm nooit meer bewegen


ron

De Brandsteder-clan wordt wederom getroffen door een groot drama. In 2017 viel Bob Brandsteder de oudste zoon van Ron Brandsteder van de trap. Het was een harde klap en herstel duurde lang. Maar nu blijkt dat Bob zijn linkerarm nooit meer kan bewegen. Alle hoop is opgegeven op herstel.

Bob’s lot heeft de hele familie diep geraakt. Zijn moeder Yvonne onthulde dat, ondanks hun onvermoeibare zoektocht naar de beste medische hulp Bob’s situatie niet veel verbeterd is. De verlamming blijft een constante herinnering aan zijn val van enkele jaren geleden. In een poging om een nieuw begin te maken hebben zijn ouders een ander appartement voor hem gekocht dichtbij zijn broer Rick die nu ook een eigen strijd voert tegen zijn alcohol verslaving.

Rick is dus nu de nieuwste zorg van de familie. Na een periode van afkicken heeft hij besloten zijn huis in Amsterdam te verkopen en tijdelijk in te trekken bij zijn ouders, omdat hij anders denkt dat hij snel kan terugvallen in zijn verslaving. Met de gezondheid van Ron zelf lijkt het ook niet al te best te gaan. Er zijn dus veel zorgen in de familie Brandsteder. Hopelijk komen ze er snel weer bovenop.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties