Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Nederlandse vrouw slaat politieagent met trompet op zijn hoofd


politie

Tijdens de feestelijke opening van het carnavalsseizoen in ‘s-Hertogenbosch beter bekend als ‘Oeteldonk’ ging het er dit weekend niet overal even gezellig aan toe. Terwijl de stad zich hulde in feestgedruis liepen de emoties bij een groepje carnavalsvierders hoog op.

In het hart van Oeteldonk waar de carnavalsgekte normaal gesproken synoniem staat voor plezier en verbroedering sloeg de stemming om bij een van de lokale carnavalsverenigingen.

Het bier vloeide rijkelij, misschien wel iets te rijkelijk voor sommige leden van het blaasorkest. Één van de oudjes van de vereniging raakte dusdanig dronken dat de politie eraan te pas moest komen. De poging van de politie om de overmoedige carnavalsvierder te arresteren, liep echter uit op een chaotische schermutseling.

De situatie escaleerde verder toen een dame gewapend met haar trompet zich in de strijd mengde. Met een welgemikte uithaal naar de politieagent probeerde zij haar collega te bevrijden. Gelukkig kon de helm van de agent erger letsel voorkomen.

Hieronder het filmpje:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dat mens is compleet gestoord, geef die a.u.b. nooit drank meer of wat dan ook.

Agge met leut hêt🤪

Net gelezen op Omroep Brabant dat deze groep zich door het voorval terug heeft getrokken.