Het laatste showbizz nieuws

Jutta Leerdam, Shownieuws

Jutta Leerdam is kapot van verdriet


jutta-leerdam

Gisteren lieten we al weten dat Jutta Leerdam de schaatskoningin van de 1000 meter weer een overwinning op haar naam geschreven heeft in Obihiro. Ze reed ook de 500 meter, maar dat ging mis. Ze viel bijna en kon zich nog net herpakken, maar een plek op het podium zat er niet in. De normaal onverslaanbare Leerdam geeft toe dat ze door heftige familieomstandigheden niet volledig in haar element was.

Jutta haar winnende tijd van 1.14,57 was slechts een fractie sneller dan haar concurrenten, Miho Takagi en Kimi Goetz. Deze kleine marge is opvallend voor Jutta die gewoonlijk met grotere verschillen wint. Dit keer werd ze geconfronteerd met de extra uitdagingen van een lange reis en persoonlijke zorgen.

“Het is een moeilijke tijd,” erkent Jutta in een gesprek met de NOS. “Deze week was zwaar. Ik heb me afgevraagd wat ik hier doe, maar niet presteren was ook geen optie.” Jutta blijft vaag over de specifieke familieomstandigheden, maar geeft aan dat het om gezondheidsproblemen gaat. “Ik probeer me op de wedstrijd te concentreren, maar het is lastig.”

Ondanks speculaties dat haar relatie met Jake Paul invloed zou kunnen hebben op haar sportprestaties, bewijst Jutta het tegendeel. “Ik zie mijn vriend amper door mijn sportcommitment. Alles draait om schaatsen. Deze zomer was ik maar twaalf dagen weg, en zelfs dan trainde ik twee keer per dag.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties