Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Het gaat echt niet goed met de zoon van Ron Brandsteder


rick

Rick Brandsteder bekend van de televisie en zoon van Ron Brandsteder heeft een opvallende stap gezet: hij is ingetrokken bij zijn moeder, Yvonne. Dit gebeurt slechts tien maanden na zijn verblijf in een afkickkliniek in Zuid-Afrika voor zijn alcoholverslaving.

Yvonne Brandsteder heeft bevestigd dat Rick tijdelijk bij haar intrekt. “Hij wil zijn Amsterdamse huis snel verkopen en zoekt ondertussen naar iets nieuws. Hij reist ook vaak naar Spanje,” meldt Yvonne aan Story. Over de reden van zijn frequente trips naar Spanje blijft ze echter stil.

Yvonne benadrukt dat Ricks verblijf bij haar niets te maken heeft met zijn eerdere opname wegens alcoholproblemen. “Het gaat uitstekend met Rick,” zegt ze.

Het lijkt erop dat Rick bewust afstand neemt van Amsterdam met zijn talrijke verleidingen. Hij heeft zijn appartement, gekocht in 2007 voor 490.000 euro, nu voor 920.000 euro te koop staan.

Ook Ricks broer Bob, die in 2017 na een val gedeeltelijk verlamd raakte, overweegt om Amsterdam te verlaten. “Beide jongens willen weg uit Amsterdam,” legt Yvonne uit. “Rick is al aan het zoeken, Bob wacht nog even. Zijn fysieke toestand is helaas niet veel veranderd.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik wist nog niet dat Ron en Yvonne gescheiden waren, aangezien die jongen bij z’n moeder intrekt. Anders zou je wel zeggen bij m’n vader en m’n moeder.

Net op Google gekeken, en daar stond dat Ron en Yvonne in 1993 zijn getrouwd maar geen scheidingsdatum erbij. Dus volgens mij zijn ze nog gewoon samen. Of ze moet alleen gescheiden zijn van tafel en bed.

De ‘kinderen’ van Ron & Yvonne zijn inmiddels bijna 40. Kunnen ze nog niet voor zichzelf zorgen?
Althans Rick. Voor Bob is het wellicht moeilijker. Ik hoop voor Rick, dat hij nu van de alcohol af kan blijven.

Heeft ze pappie er uitgeschopt om dat verwende zoontje van haar weer binnen te laten?

Is net zo’n loser als die Dave en Andre.
Slappe hap & belanden uiteindelijk allemaal in de goot. Nul verantwoordelijkheid en ruggengraat.

Dat zijn geen volwassenen, maar over het paard getilde kwalletjes, die denken dat ze heel wat zijn. Die zijn alleen in beeld door hun vaders en anders niets.

Hier ben ik het voor 100% mee eens👍

Echt losers die popi BNers die ineens zwemmen in het geld.
Meteen aan de drank, drug & vrouwen.
Hebben die simpele zielen nooit een opvoeding gehad?
Bah bah bah!
Wordt niks met die tokkies, geen verantwoordelijkheidsgevoel & liefde voor een ander in hun mik.
En ook nog aan kids beginnen terwijl je toch van jezelf weet dat je geen ruggengraat hebt & liefst 24/7 wil feesten en losgaan.
Met André, Rick en Dave komt het nooit goed!😉😜🙄
Die agressieve Maxime van de Frogers zal ook wel aan de coke zijn. Zal binnenkort wel uitkomen..🤮