Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

Kunstenaar woest op André Hazes om leugens en loze beloftes


Andre Hazes

De gemoederen lopen hoog op in de kunstwereld waar André Hazes onder vuur ligt. Het kookpunt is bereikt: een galerie ziet rood van woede vanwege een vermeende gebroken belofte door de volkszanger. De reden? Een portret van Hazes senior en junior dat André als geschenk ontving heeft uiteindelijk wel zijn weg naar Instagram gevonden, maar zonder een verwijzing naar de gulle gever wat wel de afspraak was.

Het bewuste kunstwerk dat nu in alle glorie op André’s sociale media prijkt en een prominente plek in zijn woonkamer heeft kwam met één simpele voorwaarde voor het schilderij: wat publiciteit voor de kunstgalerij. Echter André’s laatste post vertoonde een verontrustend gebrek aan naamsvermelding.

De galerij gefrustreerd en teleurgesteld uitte hun ongenoegen over André’s recente video waarin André een tour door zijn huis gaf. De galerij is absoluut niet tevreden met de woordkeuze van André in z’n nieuwste video. André zei namelijk dat hij het schilderij had gekregen van een kunstenaar, maar benoemde niet de naam en ook niet de naam van de galerij.

Uit de onthullingen blijkt dat de galerij al een lange periode van twee jaar op de beloofde promotie wachtte. De afspraak was kristalhelder: een post, geen vluchtige story.

Desondanks bleef de kunsthal met lege handen achter. Zelfs na een hernieuwde poging en een belofte van André bleef het angstvallig stil. Tot overmaat van ramp, toen het schilderij eindelijk opdook op André’s Instagram, was er van enige creditering geen sprake.

Hieronder het filmpje van André zijn huis tour met het schilderij prominent in beeld.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dat kun je toch verwachten van die kwal.
Wanneer en bij wie, komt hij zijn belofte wel na.
Bij niemand toch, daarom ligt hij er bij iedereen eruit.🤮

Ikke ikke ikke en al de rest mag stikken🤬
Wat zal die vlegel veel vrienden overhouden !!!

Leugens en Loze beloftes.Niks nieuws onder de zon dus.

Foutje van de kunstgalerij dus.
Die hadden nou zo langzamerhand toch wel moeten weten dat je met die onbetrouwbare hufter geen afspraken kan maken.
Toch ?

Nee, Kees, geen foutje van de galeriehouder/kunstenaar, want als je deze jongen niet verder kent, weet je niet hoe onbetrouwbaar hij is. Maar het is toch in en in triest dat hij zelfs dit soort beloftes niet nakomt

die leeft daar niet, duidelijk te zien.
dat huis met alle neppe troep> bloemen en planten< is alleen om reclame te kunnen maken voor de sponsors> een showroom dus.
hopelijk dondert ie snel voorgoed op naar t buitenland, de minkukel.

Dat hadden ze van tevoren kunnen weten, dat kwalletje houdt nooit een belofte, rara van wie heeft hij dat?