Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Bekende Nederlandse acteur valt dood neer tijdens het filmen


ben

Zeer triest nieuws kwam ons ten gehoren. Het noodlot heeft namelijk onverwacht toegeslagen voor Ben Ramakers een veteraan van het Nederlandse toneel en televisiescherm. Op 69 jaar heeft Ramakers te midden van draaiende camera’s de wereld van het acteren vaarwel gezegd. Het was tijdens de opnames van de serie Elixer een project van NTR-BNNVARA dat hij plots overleed op de set. Zijn familie heeft laten weten dat hij is heengegaan terwijl hij vol overgave doet wat hij het liefste deed.

Ramakers wiens carrière zo rijk was als de verhalen die hij vertolkte heeft een onuitwisbare indruk achtergelaten. Zijn gedaante als de doortastende commissaris in ‘Unit 13’, de sturende directeur in ‘Meiden van De Wit’, en de bezielde vader van Connie Palmen in ‘I.M.’ zijn slechts enkele facetten van zijn veelzijdigheid. Zijn naam rolde ook over de aftiteling van films die inmiddels klassiekers zijn, zoals ‘Abeltje’, ‘Lek’, ‘Sint’ en ‘Oorlogswinter’.

Maar niet alleen het scherm was zijn domein; de bühne was evenzeer zijn thuis. Zijn koninklijke optreden als farao in de musical ‘Aida’ staat in het geheugen van de theaters gegrift als een van de vele toppunten van zijn lange en rijke loopbaan.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

In het harnas gestorven bij het liefste wat hij deed, filmen .
Veel sterkte gewenst aan de familie.🙏

Hij zal flink gemist worden .
Veel sterkte en kracht voor iedereen die hem lief heeft 🌷

Het doet me denken aan mijn kat, die sprong van de venster af en viel op de vloer dood.
Je weet het nooit waar de ende op je wacht?

Mijn oprechte deelneming aan de familie en vrienden!! Hij was een echte veteraan, gestorven in het harnas terwijl hij het liefste deed wat hij altijd heeft gedaan. (Sorry grammaticaal niet 100%).
Ik wens jullie veel kracht, liefde en sterkte toe.

Ik wil de familie, vrienden en collega’s heel veel sterkte wensen met dit verlies.