Het laatste showbizz nieuws

René Froger, Shownieuws

Schoondochter René Froger raakt vreselijke gewond bij naar ongeluk


Rene-froger

De Frogertjes zijn binnenkort met een nieuwe soap te zien op de zender TLC. Ze gaan dan in een camper met de familie het land door. Maar het ging gruwelijk mis tijdens de opnames. Ruby van Wanrooij dat zegt je waarschijnlijk niks, maar dat is de vriendin van Maxim Froger en dus de schoondochter van René. Ruby onthult in een openhartig gesprek met ‘Beau Monde’ hoe een onschuldig spelletje lasergamen tijdens het kampeeravontuur met de Frogers uitliep op een gruwelijk ongeluk voor haar.

Het spel dat een test van behendigheid en snelheid had moeten zijn werd Ruby’s valstrik. “We waren aan het lasergamen. Ik keek achter me en rende zo tegen een stellage aan.” Ondanks de waarschuwingen van de spelbegeleider dat rennen verboden was gaf de opwinding van het spel de doorslag en nam ze de benen met alle gevolgen van dien.

De gevolgen waren niet mals: een flinke bloedende hoofdwond die meerdere hechtingen vereiste en ze kreeg daarna het verbod om haar haren te wassen. “Op dag vijf kreeg ik ’n ongeluk, mijn hoofd moest gehecht worden en ik mocht mijn haar niet meer wassen,” deelt Ruby de details van haar verwondingen. Maar het bleef niet bij haar eigen ongemak; het ongeluk had ook zijn weerslag op de productie. “De rest van de opnames zie je mij met twee blauwe ogen, een gehecht gat in mijn hoofd en een dikke neus.”

Toch werd het avontuur met de Frogers met humor en een beetje zelfspot voortgezet, zoals Ruby’s sarcastische afsluiting aantoont: “Leuk joh op pad met de familie Froger!” Het bewijs van de onfortuinlijke gebeurtenis is elke woensdag te zien, wanneer de Frogers hun kampeerlevensstijl delen met kijkers op TLC om 20.30 uur.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Als rennen nu verboden is, waarom doe je het dan ?
Jezusmina, sommigen leren het ook nooit.
Dit is nou typisch zo’n geval van eigen schuld en ja, dikke bult.

Hoe dom moet je zijn om bij zoiets de regels te ergeren.

Wie niet horen wil, moet maar voelen.

Schoondochter gewoon een vriendinnetje van hasr zoontje. Pfff. Moeten we nu ook al alles horen en weren over hun scharrels.🙄