Het laatste showbizz nieuws

Johan Derksen, Shownieuws

Onrust bij Vandaag Inside over toekomst talkshow heren liggen in de clinch met elkaar


Vandaag-Inside

Er gonst een gerucht door de wandelgangen dat achter de schermen bij Vandaag Inside een broeiende ruzie oplaait binnen het trio. Bronnen dichtbij de productie fluisteren dat Johan Derksen een strakkere koers wil varen door meer serieuze thema’s te bespreken in de talkshow. Hij zou minder tijd willen besteden aan de grappige filmpjes en onzinnige luchtige onderwerpen waar zijn collega’s Wilfred Genee en René van der Gijp juist meer van willen.

Wilfred en René zijn naar verluidt bezorgd dat het programma te veel op een serieuze talkshow als ‘Op1’ gaat lijken en daarmee steeds verder afdrijft van de oorspronkelijke opzet: een vrolijke talkshow met ruimte voor humor en vertier. Johan aan de andere kant zou geïrriteerd raken door wat hij ziet als trivialiteiten zoals de humoristische filmpjes en zou vinden dat deze afleiden van de belangrijke kwesties die hij wil bespreken.

Dit heimelijke punt zorgt voor een gespannen sfeer achter de schermen waarbij de discussies steeds feller schijnen te worden. Johan’s uitgesproken meningen zouden steeds meer zendtijd opeisen waardoor de lichtere grappige momenten naar de achtergrond verschuiven. Dit wringt bij Wilfred en René die vinden dat hun collega de essentie van het programma uit het oog verliest. Zal het trio een middenweg vinden, of is dit het begin van het einde voor de chemie die Vandaag Inside zo uniek maakt? De tijd zal het leren.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ze liggen constant met elkaar in de clinch. Elke x dreigen met stoppen a la de Meilandjes.
Alles voor mee geld & het werkt meestal ook goed!

Kijk er niet van op dat Derksen meer serieuze thema’s wil bespreken.
Bij alle stellingen, blaast hij zo hoog van de toren, en hangt hij de beter weter uit.
Over alles heeft hij een mening, en er is er maar één die telt die van hem.
De blaas kaak.

Alweer?? Die drie kunnen niet met en niet zonder elkaar, die zogenaamde ruzies beginnen te vervelen.