Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Nederlandse voetballer zakt in elkaar in wedstrijd tegen AZ


voetbal

In een dramatische wending op het voetbalveld zakte Bas Dost,de robuuste aanvalsleider van voetbalclub NEC plotseling ineen tegen AZ. De 34-jarige spits werd het middelpunt van een angstaanjagende scène in de slotminuten van de match waarbij de ernst onmiddellijk zichtbaar was.

De medespelers verzamelden zich haastig rond Dost terwijl de stilte in het stadion hun bezorgde gezichten weerspiegelde. De medische staf snelde het veld op om eerste hulp te verlenen aan de voormalige Oranje-spits. De spanning in het AFAS Stadion was om te snijden met supporters die hun adem inhielden voor nieuws over zijn toestand.

Het was een moment waarop de tijd stil leek te staan totdat de stem van ESPN-commentator Martijn van Zijtveld door het stadion galmde met een boodschap die iedereen wilde horen: “We krijgen het nieuws dat Bas Dost bij kennis is.” De opluchting die dit bericht bracht was groot.

Het spel was op dat punt niet langer van belang. Het welzijn van Dost nam voorrang en het besluit om de wedstrijd definitief te staken was snel genomen. Dost werd het veld afgedragen op een brandcard en stak zijn vuist in de lucht. Inmiddels heeft Dost vanuit het ziekenhuis laten weten dat hij oke is. Waarschijnlijk had hij last van hartritmestoornissen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Veel van beterschap en sterkte gewenst 🍀

Het is wel raak de laatste tijd met onze sporters!!!