Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Jan Smit heeft er een potje van gemaakt, relatie staat op springen


Jan-Smit

Er lijkt een hele grote donkere wolk te hangen boven het liefdesnestje van Jan Smit. De Volendamse zanger die eerder kampte met een burn-out lijkt zijn hart verpand te hebben aan meer dan alleen zijn vrouw.

Met een leven dat weer op de rails lijkt te zijn heeft Jan zijn zinnen gezet op een leven vol passie en ambitie. Echter zijn toewijding aan voetbalclub Volendam lijkt een grotere druk op hem te leggen dan Liza had verwacht.

In een openhartig moment deelt Jan een moment uit hun privéleven in het magazine ‘Primo’: “Wel ik vertel het ook in de docureeks. Op zeker moment vroeg Liza me zelfs of mijn liefde voor haar even groot is als mijn liefde voor FC Volendam.” Een vraag die meer zegt dan duizend woorden, nietwaar?

De twijfels van Liza, zijn ze gegrond? Jan zelf zegt: “Zover zou ik niet durven gaan, maar ik steek wel veel tijd in de club dat is een feit.” Het lijkt erop dat de balans tussen privé en passie behoorlijk zoek is.

En alsof de tijdskwestie nog niet genoeg is voor huize Smit wordt de relatie verder op de proef gesteld door externe druk. Jan onthult in ‘Primo’: “Als je dan al die sh!t over je heen krijgt heeft ze natuurlijk alle recht om me te vragen voor wie en voor wat ik het allemaal doe. Dan heeft ze gelijk.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Logisch als je jarenlang ervandoor was & vreendgdijg bij het leven.