Het laatste showbizz nieuws

Caroline van der Plas, Shownieuws

Ex man Caroline van der Plas is PVV’er en haalt uit: ‘Caroline geeft niets om boeren en burgers’


Caroline van der Plas

Met de naderende Tweede Kamerverkiezingen duikt plots een oud spook uit het verleden van Caroline van der Plas op namelijk haar ex Dennis Grippeling. Het is niemand minder dan de auteur van haar biografie die deze oude wonden weer openhaalt met een speciale vermelding in Vandaag Inside.

Het bleek namelijk dat Caroline al 15 jaar haar kinderen weghoudt van haar ex man die via de rechter gewoon een omgangsregeling had. Haar ex was zelfs zo wanhopig dat hij in 2006 een brug beklom en er vanaf zou springen als hij zijn kinderen niet mocht zien. Caroline had hem tot wanhoop gedreven.

Dennis is overigens geen vreemde in politieke kringen. Zijn voormalige flirt met de PVV heeft hem een plek op de lijst in Maastricht bezorgd. “Ik kwam destijds uit de Randstad en had daar nogal wat overlast van met name Marokkaanse jongens. Diefstal, inbraken, intimidatie, dat soort dingen”, onthult hij zijn beweegredenen in Story.

Zijn politieke passie aangewakkerd door Wilders’ beloftes doofde echter snel toen de lokale politiek niet voldeed aan zijn verwachtingen. “Dus ik ben niet meer voor de partij actief.” Desondanks heeft Dennis nog steeds bewondering voor Wilders: “Hij is zéér goed geïnformeerd!”

Tegenwoordig vinden we Dennis terug bij Mora waar hij als procesoperator de lekkernijen van Cora van Mora helpt produceren. “Ik moet zorgen dat het allemaal goed verloopt en onze producten op hygiënische wijze in de winkels en bij de mensen thuis komen te liggen.”

Wat betreft zijn relatie met Caroline en hun kinderen schildert Dennis een beeld dat niet milder is dan de vetste frikandel: “Zie je haar weleens in de Tweede Kamer? Hoe ze daar ministers onder vuur neemt?” Hij beweert dat hun kinderen hoewel volwassen geen partij durven te kiezen tegenover Caroline.

Dennis trekt ten slotte een bittere conclusie over zijn ex-partner: “Zij heeft maar één belang en dat is haar eigen belang. Ze geeft ook niets om boeren en burgers dat heeft ze nog nooit gedaan.” Een uitspraak die de lezer zeker niet onberoerd zal laten.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wat is het toch een waardeloze kerel hou je mond dicht over jullie verleden !!!

Wat een misselijke haatdragende vent.
Hij blijft Caroline maar provoceren en beledigen.
Nu kan hij het helemaal schudden dat zijn zonen ooit nog contact met hem willen.
Ik hoop dat Caroline haar rug recht houd, en haar tijd besteed aan de campagne.
Ik vind haar een krachtige vrouw, met haar op de tanden, die heb je wel nodig in de politiek.
Maar ik zie ook dat ze zich meer terug trekt van alles, en stiller word.
Heb het echt met haar te doen, alles valt in duigen lijkt wel, door die mafkees

Wat een ongelofelijk zielig mannetje, echt een Mona toetje brrr, nooit iets van gehoord en uitgerekend nu, vindt hij het nodig die melkmuil open te trekken. Je zult zo een idioot als vader hebben, al die reacties van hem zeggen al genoeg.

Ik lees vooral een reactie van een kerel die het nu na 15 jaar het nog steeds niet kan verkroppen dat zijn ex-vrouw Caroline bij hem weg is gegaan. En dat de kinderen nu ze volwassen zijn nog steeds geen contact met hun vader willen, zegt ook genoeg over die man.
Wat ik tegen Caroline zou willen zeggen is; ‘Vrouwke laat je niet gek maken door je ex. Hij is gewoon jaloers dat het jou wel lukt in de politiek en in het leven.’

Gestoord is die ex-man, klimt op een brug, alles voor aandacht nu dit weer. Hij hoort in een inrichting thuis.
Smerig om moeder van je kids slecht te maken in de media.
Denkt ie nou echt dat dit positief is voor zijn evt toekomstige band met zijn kids? Wat een l*llo!!!