Het laatste showbizz nieuws

Glennis Grace, Shownieuws

Glennis Grace geeft Jumbo-Rel de schuld van ruineren carrière


glennis-grace

In de schaduw van de schappen met margarine en worst heeft Glennis Grace een dure les geleerd: een moment van ophef kan een artiest duur komen te staan. Maar deze diva laat zich niet zomaar uit het veld slaan. Met een comeback in een dinnershow balt ze de vuisten om haar weg terug naar de top in te slaan.

Grace onthult dat haar tribute aan Whitney Houston weer wat wind in de zeilen krijgt. “Het gaat heel goed. Ik ben nog steeds bezig met m’n album. De eerste single ligt te wachten voor iedereen. Nou ik weet niet voor iedereen, maar in ieder geval voor de mensen die het wél willen horen ” liet ze los in een gesprek met Shownieuws.

De zangeres is klaar om het Jumbo-incident achter zich te laten. “Ja feit is gewoon dat alles weer over muziek moet gaan toch uiteindelijk.” En de optredens? Die beginnen weer binnen te druppelen tot grote tevredenheid van Grace.

Showbizz-watchers vingen een glimp van Glennis op tijdens het jaarlijkse R&B-feestje van John Williams in Ahoy. Niet als performer maar als genodigde. Natacha Harlequin de deskundige die altijd het laatste nieuws weet deelt: “Wat ik toen leuk vond is dat Glennis Grace er die avond ook was in de nadagen van die rechtszaak.”

De warme woorden van Williams maakten indruk. “De zaak was al helemaal afgerond en toen was zij er ook. Toen zei hij: ‘Ik heet iedereen welkom en Glennis ik weet dat je er bent en ik vind het fijn dat je er bent.’ Dat vond ik tof van hem.”

Bij deze editie van het evenement was Grace opnieuw aanwezig net als haar voormalige Ladies of Soul-collega Edsilia Rombley. “Ze waren er wel allebei maar niemand heeft ze met elkaar zien communiceren.” Maar, zoals Patty Brard opmerkt is het positief dat iedereen weer in dezelfde ruimte kan zijn.

Brard is optimistisch over Grace’s carrière: “Glennis vertelde ook aan ons dat ze weer lekker aan het werk gaat met die dinnershow, dus daar zit ook weer schot in.”

Harlequin voegt eraan toe met een blik op de toekomst: “Zij mag van mij óp het podium volgend jaar. Dat hoop ik.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Eigen schuld ,niet achteraf lopen te janken.

Wie zijn gat brandt moet op de blaren zitten. Dat krijg je met zo een grote bek. Eerst nadenken voor je klept, heeft ze nog nooit van gehoord.

Ze had dat kind van haar moeten opvoeden, dan was dit nooit gebeurd. Dat je zoon thuiskomt en zegt dat hij zomaar vanuit het niets is aangevallen door jumbo-personeel, hoe ongeloofwaardig.
Snap niet dat je er als moeder dan klakkeloos vanuit gaat dat je schattige puberzoontje zich niet misdragen heeft.
Zij is zo verknipt & zolang er geen welgemeend excuus komt, is haar carrière naar de maan. Eigen schuld.😝👊