Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

Gezinsuitbreiding André Hazes: Monique krijgt eindelijk haar zin


Andre Hazes

Het lijkt erop dat André Hazes en Monique Westenberg zich niet aan hun eigen regels kunnen houden vooral als het aankomt op het vergroten van hun vierpotige familie. Terwijl ze het zonnige eiland Bonaire verkenden lieten ze zich verleiden tot de adoptie van een nieuwe hond. “Dré, Gioia en Frenkie hebben er een broertje bij”, kondigde de volkszanger trots aan op Instagram.

André, die aanvankelijk voet bij stuk hield “Geen hond erbij” had hij Monique bezworen bij aankomst, smolt als ijs voor de zon toen hij de hondenopvang bezocht. Het paar wilde na een knuffelsessie met de plaatselijke honden de opvang verlaten, totdat… “Deze jongen ineens de hoek om kwam.” André was verkocht. “Na een paar keer tijd met elkaar te hebben doorgebracht kon ik me niet indenken dat hij een ander huisje zou krijgen dan de mijne in Wilnis.” André is regelrecht in de val van Monique getrapt.

Na een week peinzen was de kogel door de kerk: Robbie zou met hen mee naar Nederland vliegen. Een hartverwarmende keuze, maar het zorgt voor opgetrokken wenkbrauwen bij degenen die opmerken dat Dré’s schoolvakantie reeds ten einde is. Heeft dit iets te maken met het feit dat Dré onlangs van school veranderde, iets waar Yvonne Coldeweijer licht op wierp door te stellen: “De nieuwe school gaf wel toestemming.”

De situatie wordt nog gecompliceerder door de rechtszaak waar André en Monique zich in bevonden. Ze moesten zich op 24 augustus verantwoorden voor een eerdere vakantie buiten de schoolvakanties om zonder toestemming van de school. Zou deze gezinsuitbreiding een poging kunnen zijn om het nieuws rondom het opnieuw negeren van de leerplicht te verzachten? Of is Robbie simpelweg een onweerstaanbare toevoeging aan het gezin Hazes?

Hieronder het filmpje met André en zijn nieuwe hond

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Voor welke dag in de week deze allerleukste ?

Terwijl zijn klasgenootjes plichtgetrouw bezig zijn met sommetjes maken en Nederlandse taal, was kleine Dre op Bonaire heerlijk aan het surfen, snorkelen etc.! Want ja, dat vindt hij zo fijn hè!

Die kleuter kan nog niet eens voor zich zelf zorgen, laat staan voor een hond.
Heb medelijden met de 🐶.
Ben benieuwd , zolang het duurt, en hij hem beu is .

En binnenkort zien we weer een filmpje waarin de honden weer los in de huiskamer zijn geweest. En Monique en Andre weer de hele dag en/of avond weg zijn geweest. Zonder de honden eerst heel goed uit te laten en ze iets van afleiding te geven. En de honden dus uit pure verveling het interieur hebben gesloopt. Met daarbij de tekst dat ze niet of niet lang boos op de honden kan zijn.

Hond gaat bij hem wonen dat is 5 dagen p/w & neemt hij mee naar Mo die 2 dagen als vriendje voor de andere honden zoals hij zegt.😉

Dat geloof je toch zelf niet, die kleuter is altijd de hort op en wie zorgt dan voor die hond??

Geloof je dat zelf? Hij zal inderdaad 5 dagen bij Andre zijn en daarna als Andre bij Monique gaat “slapen” de hond meenemen, om vervolgens alleen weer te vertrekken en de hond daar achter te laten met het smoesje voor de pers/buitenwereld. Dat kleine Andre zo gek op de hond is, of dat de honden van Monique en die van hem zo leuk samen spelen of dat Monique het zielig vind dat de hond zoveel alleen thuis is als Andre aan “het werk” is.

wat een vreselijke lui zijn het toch!!!!

de asiels in nederland puilen uit
maar nee hoor
ze moeten persé weer een dier uit een ver land adopteren. ´kijk mij eens deugen!´

en dat terwijl die vent nog geen ei kan koken voor zichzelf en amper thuis is.

kansloos gewoon!

En doe honden uit het buitenland zijn ook vaak besmet met giardia en/of leimaoise en dat zijn ziektes waar honden hun leven lang last van houden.
Mijn hondje komt wel uit een Nederlands asiel. En zij is me elke dag nog dankbaar dat ik haar 1 jaar en 4,5 maand geleden uit het asiel heb gehaald. En ik ben ook ontzettend blij met haar. En dat terwijl ik eigenlijk geen teefje wilde hebben. 😄 Zijn heeft 2 grote hobby’s 1 is slapen (zij is zo lui als het maar kan voor een Jack russel) en 2 met mij knuffelen (helemaal als het me niet uitkomt. Als ik weg moet of zo.😅)

Waarom moet die kleuter daarover beslissen, hij is er maar twee dagen in de week en ik ga er niet van uit dat hij dan voor die honden zorgt, dat kan hij al niet voor zijn eigen kind dus……

Ze zijn allebei compleet van de pot gerukt bah wat ’n volk🤬

Voor diegenen die nog twijfelden is er nu zekerheid. Compleet gestoord gedrag.