Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Wanneer Stopt Thijs Römer? Nieuw schandaal na recente veroordeling


Thijs-Romer

De Story komt met een opzienbarend nieuwtje over acteur Thijs Römer. Dit volgend op zijn veroordeling wegens misbruik van minderjarige meisjes. Het weekblad bracht aan het licht dat Thijs gedurende meerdere jaren een geheime relatie onderhield met de populaire influencer Noor de Groot. En daar zit de twist: Noor is de echtgenote van Thijs’ goede vriend de bekende dj Sander Kleinenberg.

De onthulling heeft voor behoorlijke turbulentie gezorgd in de directe omgeving van het duo. Hoewel het algemeen bekend was dat Thijs en Igone niet meer samen zijn was Noor haastig bezig om alle digitale sporen van haar connectie met Thijs te wissen. Maar de echte vraag die iedereen zich nu stelt: hoe gaat het tussen Noor en Sander?

Op dit vraagstuk kwam Yvonne Coldeweijer met een antwoord nadat een van haar volgers informeerde: “Zijn Noor de Groot en Sander nog een stel?” Yvonne gaf te kennen dat Noor vorige week bij haar moeder heeft overnacht en hoewel het stel nog samen is plaatst Yvonne haar vraagtekens over de duurzaamheid van hun relatie. “Na alles wat er naar buiten is gekomen over haar affaire met Thijs, betwijfel ik of ze dit te boven komen…”, deelde Yvonne.

Volgens insiders was Noor behoorlijk geschrokken na de publicatie in Story. “Ze vreest dat Sander de relatie wil beëindigen en dat ze dan haar comfortabele leven met hem moet opzeggen”, onthulde een bron.

Sander Kleinenberg reageerde later zelf op het schandaal via een bericht waarin hij liet weten dat hij en Noor nog steeds een koppel vormen en ze gezamenlijk vakantieplannen hebben. Sander deelde op Instagram: “Het is één ding om fouten te maken zonder volledig op de hoogte te zijn wat misschien niet slim is, maar geen misdrijf. Maar het proberen te ruïneren van een vrouw omdat zakelijke overwinningen uitblijven dat is pas echt laag. Een gezin en kinderen betrekken in een zaak die alleen echte problemen kent… Dit is de cancelcultuur van 2023. Wij pakken onze koffers.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ongelofelijk als hij al zo aangepakt wordt voor zijn online fratsen (wat hij ook verdiend in mijn ogen) dan ben ik benieuwd wat voor straf Marco B krijgt, hij heeft zijn vingers ergens in gehad.
Die zal er wel een paar jaar moeten brommen. Die smeerlap.
Geluk voor hem is dat geen rechter die uitspraak wil/durft te doen omdat veel struisvogel-fans je zullen gaan bedreigen en het niet goed voor je imago is ern popi zanger straffen & hij er nu al een paar jaar mooi mee wegkomt.
Alle bewijs is er: de tape waarop hij bekent & alle dagboeken van al die jaren.
Dus straffen die viezerik.