Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws, Wendy van Dijk

Dit is einde einde carrière voor Wendy van Dijk


Wendy-van-Dijk

Het tij is gekeerd voor Wendy van Dijk. Ooit was ze de koningin van de Nederlandse tv, maar na haar vertrek bij RTL 4 en het opgeven van The Voice of Holland ging het bergafwaarts. Haar overstap naar SBS 6 kwam niet uit de lucht vallen het is tenslotte gemakkelijker als je met de leiding in bed ligt refererend aan haar partner en voormalig baas Erland Galjaard.

Sinds Erland Talpa heeft verlaten heeft Wendy het lastig. Ze is uit de spotlights verdwenen en lijkt nu op de bank te zitten bij SBS 6 zoals een voetballer die op de bank zit te wachten op zijn kans. De kijkcijferexpert Tina Nijkamp uitte haar verbazing in haar meest recente column in De Telegraaf: “Waar is Wendy van Dijk toch gebleven?”

December komt eraan, maar Wendy’s naam schittert niet in de tv-gids. Tina trekt parallellen met Gordon die de einddagen van zijn contract vulde zonder veel te doen. Terwijl Gordon’s contract bijna afloopt krijgt Wendy nog een kans tot de helft van volgend jaar.

Tina is echter sceptisch over Wendy’s toekomst. “Is de tijd voorbij voor deze grote tv-sterren van weleer en de daarbij behorende miljoenencontracten?”

Zonder Erland bij Talpa lijkt Wendy’s plekje ook onzeker te zijn, suggereert Tina. Ze stipt aan dat het overweldigende succes van Vandaag Inside ook een factor is in het dilemma. Het heeft een groot deel van de primetime uren in beslag genomen wat betekent dat er weinig ruimte is voor andere shows.

De kijkcijfers van de programma’s die Wendy presenteerde op SBS 6 warenn niet bepaald denderend te noemen met als enige uitzondering Wie van de Drie is het geen wonder dat de zender aarzelt om haar meer zendtijd te geven.

Tina sluit haar gedachten af met een pittige uitspraak: “Traditionele tv-sterren lijken gewoon een beetje uit.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

@redaktie 1x einde is genoeg 😉