Het laatste showbizz nieuws

Caroline van der Plas, Shownieuws

Caroline van der Plas woest: ‘Ik ben aangerand!’


Caroline-van-der-Plas

Marcia Nieuwenhuis een regionale journalist die ooggetuige was van Caroline van der Plas haar waanzinnige opkomst in de politiek heeft een biografie uitgebracht over haar. Maar hier is het twistpunt: ze duikt diep in het privéleven van Caroline inclusief haar tumultueuze scheiding.

Caroline is razend over een specifiek hoofdstuk waarin haar vechtscheiding centraal staat. Ze beweert dat Marcia grenzen heeft overschreden en zegt: “Mijn kinderen en ik hebben haar expliciet verteld dat ze ons privéleven heeft aangerand. Mijn kinderen willen hun vader niet in hun leven hebben en hebben daar gegronde redenen voor. Ze hebben nee gezegd tegen Marcia. Toch heeft Marcia onze wens niet gerespecteerd. Dat is een aanranding van ons leven.”

Maar Marcia verdedigt haar keuze. Tijdens een tv-optreden in Vandaag Inside benadrukt ze: “Het is een journalistiek boek ook over haar leven. Het zou dan heel gek zijn om een heel deel van haar leven eruit te laten. Ik denk dat het wel ook iets zegt over wie zij is. Zij is heel vechtlustig, heel strijdbaar en dat zie je daarin ook terug.”

Johan Derksen bekend om zijn ongezouten mening vindt dat Caroline overdrijft en zegt: “Het wordt nu een beetje in het zielige getrokken van: mijn zoon heeft er zo’n moeite mee, maar er is wel degelijk iets gebeurd, want die vader mag die kinderen blijkbaar ook niet meer zien.” Hij voegt daaraan toe dat Caroline zich bewust moet zijn van de gevolgen van beroemd zijn en stelt: “Als journalist moet je openbaren en de feiten moeten kloppen.”

Caroline is in ieder geval furieus en had waarschijnlijk ook op meer steun gehoopt van Johan Derksen dit altijd vol lof was over Caroline. Maar Johan is flink teleurgesteld in Caroline de laatste tijd en het lijkt erop dat de BBB niet zo groot wordt bij de verkiezingen als eerder werd gedacht. Alle aandacht gaat nu naar Peter Omtzigt en Johan steunt hem volledig.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Caroline moet gewoon een klacht indienen tegen Marcia Nieuwenhuis en eisen dat het boek niet verkocht gaat worden.

Johan is een draaitol die waait met de wind mee waar het meeste positieve nieuws te halen is🤔

Ik snap dat Carolien over de pis is.
Die Marcia schrijft zonder Carolien haar medewerking een boek over haar.
Ze gaf nog aan ,dat ze niet wilde dat er over dat huwelijk en haar kinderen gesproken werd, en toch doet ze het.
Ik zou haar aanklagen als ik Carolien was. Leuk campagne voeren zo zeg.
Dan is die trut ook nog uit genodigd bij Vandaag Inside, Carolien word tot op haar enkels afgebroken daar , natuurlijk weer door die zeiklul de snor.
Hij had beter psychiater kunnen worden, hij weet alles toch van iedereen teminste dat denkt hij .
Die vent waait met alle winden mee, eerst fan van Carolien, en nu weer van Omtzigt, zal ook wel voor even zijn.
De misselijke Judas.😡

Wat een ongelofelijk misselijk mens is die Marcia, het lijkt wel of ze persoonlijk iets tegen Caroline heeft en goede vriendjes is met die ex. Wat is er voor een belang bij dat we dit allemaal weten en waarom schrijft dat mens een boek over Caroline zonder haar en haar zoons toestemming om bepaalde dingen te gebruiken???

Caroline ondanks de woorden van mijn favoriete J. D. blijf ik je trouw op 22 nov. Ik blijf BBB trouw.