Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

Sarah van Soelen haalt weer snoeihard uit naar Monique Westenberg


Monique sarah

Dat Sarah van Soelen maar geen genoeg kan krijgen van aandacht omtrent haar ex Andre Hazes moge duidelijk zijn. Sarah geeft interview na interview en haalt op social media continue uit naar Monique Westenberg. Het lijkt erop dat Sarah nog vol wrok zit en toch een tikkie jaloers is op Monique.

Dit keer heeft Sarah een interview gegeven aan weekblad Party en daarin gaat ze weer uitgebreid in op wat zij voor Andre betekent heeft en daarin kan een flinke sneer naar Monique natuurlijk niet ontbreken.

Rachel Hazes heeft eerder publiekelijk gezegd dat Sarah en haar familie de reden zijn dat André vorig jaar professionele hulp heeft gezocht. Een uitspraak waar Sarah dankbaar voor lijkt. “Ja, dat spreekt zij elke keer uit en ik vind het superlief dat zij dat doet. Ik vind Rachel een topwijf en dat zal ik altijd blijven vinden.”

In het weekblad Party gaat ze daar verder op in: “Iemand vroeg me onlangs wat ik ervan vond dat ik André gesteund heb in zijn keuze voor een afkickkliniek. Mijn reactie daarop is simpel. André was toentertijd mijn partner, mijn grote liefde. Dan sta je voor elkaar klaar.”

Over hun beginfase zegt Sarah: “Wij konden in het begin al heel erg goed met elkaar praten over de ellende en waarom je de dingen deed die je deed. Als ik daarbij kan helpen, dan doe ik dat. Al is het de buurvrouw, het maakt mij niet uit. En zeker André. Je wilt iemand niet kapot zien gaan.”

De geruchten, aangevoerd door figuren als Yvonne Coldeweijer, dat ook Sarah niet vies zou zijn van een feestje, vindt ze beneden alle peil. “Het is jammer dat het dan soms weer zo lelijk wordt opgepakt, dat ik ook aan de drank en drugs zat en nog steeds. Jullie hebben echt geen idee, denk ik dan.”

Sarah kan het ook niet laten om Monique Westenberg even aan te pakken: “André’s ex wordt dan de hemel in geprezen, wat prima is, maar mensen moeten niet vergeten dat het haar zeven jaar niet gelukt is om hem naar een afkickkliniek te krijgen en mij lukte het wel. Dus welke intentie is dan puur?”

DAN NOG EVEN DIT:

We hebben nieuws dat je niet wilt missen. We hebben een plekje veroverd bij Google Nieuws! Voor degenen onder ons die denken: ‘Google wat?’, geen paniek! Je kan ons nu volgen op Google Nieuws en zo blijf je sneller op de hoogte van de laatste roddels.

Het is eigenlijk heel eenvoudig. Klik op deze link en klik dan op het knopje met het sterretje en klaar je volgt ons nu op Google Nieuws. Zie de foto hier beneden met de groene pijl.

Dit is net zoiets als een abonnement op je favoriete website, maar dan digitaal en helemaal gratis! Dus, klaar voor nog meer smeuïge roddels? Dan zien we je daar!

Klik op deze link en dan op het sterretje om ons te gaan volgen op Google Nieuws.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
41 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

ach gottegot het k*ttelikkertje van rochel mag ook weer eens een plasje doen buiten

wat een intens zielig afdankertje is dat toch 😂

😆😆😆 Exact! 😆😆

Je kan beter je gifpijlen richten op degene die jou niet genoeg vond .

Ach, gottegot, wat een “heerlijke” reactie van zo’n oprechte Monique fan. Echt klasse hoor!

Wat vind jij nu Inge?? Waarom haalt ze uit naar Monique en niet naar die Andre ?? Dat is tenslotte toch degene die haar liet zitten hij is daar toch zelf bij .Ik snap het gewoon niet

Elly, als jij het niet snapt wil ik wel proberen je het uit te leggen. Volgens mij begreep en begrijpt Sarah (en met haar nog vele anderen) nog steeds niet dat iemand gedurende 7 jaren rustig toe kan kijken dat haar partner zwaar verslaafd is en zich langzaam maar zeker naar de afgrond toewerkt, terwijl zij zelf de grote dame probeert uit te hangen en volop van het goede leven profiteert.
Je weet dat dit bericht niet door Sarah naar buiten gebracht is maar door zijn moeder. Best een vervelende boodschap, maar – hoe vervelend het ook is – je zult het er toch mee moeten doen.
Toen hij onder de hoede van de familie van Soelen kwam, bleek al snel hoe groot zijn behoefte aan hulp was en zat hij binnen de kortste keren in een kliniek in Spanje.
Het traject dat hij vervolgens af moest gaan leggen was (en is) zwaar en gaat gepaard met veel vallen en opstaan wat hun relatie zeker niet ten goede zou komen Daarom is er besloten niet verder te gaan met elkaar zodat hij de vrijheid had om op zijn manier (met behulp van deskundigen) zijn eigen weg te gaan.
Zowel André als Sarah tonen nog steeds respect naar elkaar toe en geen van beiden heeft ooit een lelijk woord over de ander gezegd.

Nou ken ik verslaafden en wat jij nu zegt gaat echt niet op hoor Je gaat pas afkicken als je daar zelf aan toe bent en erkent dat je verslaafd ben .Ook verslaafd worden doe je zelf ondanks alle ja maars .Verder betwijfel ik of hij wel zo clean is .Als je het als een soort heldendaad steeds moet brengen is er meestal nog veel wat niet erkent word en bevind hij zich op glad ijs .Buiten wat ik van die Monique vind en dat is nogal wat en niet aardig ,zie ik die connectie met verslaving niet ,dat ventje is al vanaf 14 verslaafd dus gaat het verhaal zowiezo niet op Door de jaren heen hebben al veel mensen hem daarop gewezen

En nergens uit blijkt dat mensen om hem heen weg keken .Ze zoeken er de media niet voor op dat is wat anders .Zijn moeder misschien.Zelfs die hou ik niet verantwoordelijk .Wel toen hij 14 was ,Bij volwassen ben je zelf verantwoordelijk .En juist die verantwoording pakt hij nog steeds niet op ,of misschien om er aandacht mee te genereren i.p.v het prive uit te spreken .En natuurlijk mag hij zijn dank uit spreken naar de ouders van Sarah dat ze op het juiste moment hulp konden bieden .Die ouders hoor ik toch ook niet over Monique die snappen door ervaring ook wel dat het daar niet over gaat .Hij maakt zelf zijn keuzes ook met Monique en vice versa .En als dat weer verkeerd afloopt hoop ik voor hem dat hij zo gegroeid is dat ook hij het wijzen kan laten . Persoonlijk heb ik daar nog een hard hoofd in .De tijd zal het uitwijzen.

Elly, als je het niet wilt, gebeurt het niet! Daar heb je volkomen gelijk in, maar in een aantal gevallen is het mogelijk met een goed gesprek mensen op andere gedachten te brengen en dat is Sarah en haar ouders dus kennelijk gelukt.
In zijn “gelekte” brief beschrijft André die Monique o.a. als een harteloze manipulator en onderdrukker die vrijwel zijn hele leven beheerst en je vraagt je dan ook af waarom zij deze eigenschap niet heeft gebruikt om hem op het rechte spoor te krijgen!
In en later interview gaf hij nogmaals aan haar een vreselijk iemand te vinden waarbij hij zich volkomen opgesloten voelde.
Verder werd er in de documentaire aan haar gevraagd naar het gebruik van stimulerende middelen door André waarop zij nogal laconiek antwoordde: “Ja, als ik hem vanuit de zaal zo op het podium zie staan, zie ik wel dat hij weer wat gebruikt heeft, maar ja……………..”
In een interview van enige tijd geleden in een maandblad gaf zij aan dat haar honden boven alles gaan en als zij tussen die 2 moest kiezen gaat hij ( André) er uit. Op de vraag van de journalist of zij dit werkelijk meende, antwoordde zij volmondig JA! ( Dit is dus haar toonbeeld van haar liefde voor hem.)
Verder heb ik niets met André of wie dan ook en ik weet ook niet of hij wel/niet clean is. Maar ik kan me wel voorstellen dat je best een beetje trots bent als je het een poosje wél bent. Of dat je dit dan van de daken moet schreeuwen is een tweede

Ja die brief en dat interview en dan weer kiezen voor een relatie met M Is dan ook een beetje vreemd toch . Hij kiest er zelf voor .En ik blijf erbij dat ouders S op het juiste moment erbij waren .Elk fam.lid van welke verslaafde dan ook zal beamen dat het heel lang altijd kijken is hoe iemand ten gronde gaat ondanks pogingen en gesprekken tot inzicht .Het moment is pas daar als iemand daar aan toe is ,en dan maakt het niet uit wie het kan regelen.Met alle respect voor ouders S .

Elly, oprechte belangstelling en op het goede moment de juiste snaar weten te raken, is in vrijwel alle gevallen belangrijk.

Dat zeker het goede moment treffen en er bij aanwezig zijn.Zijn we het toch nog eens .Snap ik nog steeds niet het waarom van S en de dwang om er steeds op terug te komen daar A er blijkbaar wat M aangaat anders over is gaan denken gezien de relatie dit moment .We sluiten het maar af .Thanks voor de input

Elly, nog even dit: oprechte belangstelling, een goed en indringend gesprek (vaak meerdere) en dán op het goede moment de gevoelige snaar weten te raken. Dát is het en níet afwachten totdat………….!!!
En vind jij nu werkelijk dat hier sprake is van een relatie? Kom nou toch.

Relatie die in ieder geval schijnbaar bij beide partijen geeft wat ze nu willen .Of ik denk dat dat stand houd 😂😂😂

Nee jouw idool had wel een echte relatie…. die 2,5 maandjes😂😂😂😂😂😂

Precies die Inge gaat maar door om haar gelijk te halen.🥴🥴🤪

Beste Hannah, het gaat er niet om dat ik mijn gelijk wil halen! Ik schrijf geen onzin maar controleerbare dingen en iemand die dit niet snapt leg ik het graag nóg een keertje uit.

En dat “moeten” toekijken hoe iemand zichzelf helemaal de vernieling in helpt is zwaar. Mensen vergeten vaak dat de inner cirkel van een verslaafde het ook, en misschien nog wel zwaarder.

Dit dus .

Inge doe toch niet zo sneaky je bent idool van Sarah. Praat niet alles recht wat krom is..
Andre heeft onlangs zelf aangegeven dat Sarah niks te maken heeft gehad met zijn opname. Dus kijk Humberto nog maar een x.😉😛🤣
Roggel doet alles om Mo in slecht daglicht te zetten, dus alles wat zij uitkraamt moet je sowieso met een schep zout nemen.😆🤮

Dianne, als je het interview van Eva Jinek met André hebt gemist, niet op de hoogte bent van het gesprek tussen André en Stijn van Hove (Belgisch journalist) kan je altijd nog in het onlangs verschenen boek over André kijken op blz. 159. Daar legt André het jou precies uit en ben jij als één van de weinigen eindelijk ook op de hoogte. Wat ik beweer is voor mijn eigen rekening en heeft niets te maken wat Rachel beweert (hoewel ze wel gelijk heeft).

Ben je altijd zo langdradig?!?!?! Je kan de politiek wel ingaan.🙄😂
Samen met de hersenloze Sarah!👻👿

Ga jij nou maar kwijlen van je jaloerse wraakzuchtige idool.🤮🤮🤮

Gossie de buikspreekpop van Saarzoeloe is op haar teentjes getrapt.😛🙄😂😂😂😂😂😂😂😂🙈🥴

Gewoonweg hilarisch is het zoals sommige van die Monique vereerders blijk geven van hun frustratie, onmacht en afkomst door, tegen beter weten in, de meest vreemdsoortige woorden bedenken om hun commentaar te geven. Het kan ze niet gek genoeg zijn.

Mens doe niet zo schijnheilig. Jij en je idooltje zijn echt niet beter al denk[en] je/jullie zelf van wel.

M.i. heb ik op een keurige manier commentaar gegeven op figuren zoals jij waarschijnlijk ook bent. Mensen die woorden gebruiken als:

  1. k*ttenlikkertje;
  2. intens zielig afdankertje;
  3. jaloers, wraakzuchtig idool;
  4. buikspreekpop;
  5. saarzoeloe;
  6. laat je lippen dichtspuiten;
  7. ordinaire tokkie;
  8. ga hulp zoeken;
  9. zielig meisje;
  10. asociale tokkie..

zijn voor mij op een hilarische, onbeschofte manier bezig, temeer daar zij de persoon in kwestie waarschijnlijk niet of nauwelijks kennen.
Ik ga niet zeggen dat ik beter ben dan anderen, maar ik dank de hemel dat ik niet tot dit zooitje schorremorrie behoor.

Niet denken dat jij niet behoort tot het schorriemorrie want dat heb je al lang bewezen met je vele persoonlijkheden hier. Dat geldt ook voor jouw idooltje. Sarah mag dan wat geld hebben -vooral door haar stiefpappie- en de woorden mooier verpakken, het is en blijft een ordinaire tokkie met maar één doel; relevant proberen te blijven door af te geven op Monique, precies zoals haar bff Rachel heeft ingefluisterd.
Jij bent echt niet minder tokkie, denk dat maar niet. Jullie zijn allemaal van hetzelfde laken een pak!

Wat fijn voor jou, INGE, dat je namens jouw idooltje mij van repliek mag dienen.
Luister, beste Inge, aan de hand van wat uitspraken op deze site heb ik aangetoond dat jij en een aantal van jullie trawanten zich nogal onbehoorlijk gedraagt en een taal gebruikt die door een klein deel – overigens niet het fatsoenlijkste – van de bevolking wordt gebezigd.
Jij verwijt mij o.a. ook een tokkie te zijn. Wil jij mij dan aan de hand van ook wat voorbeelden aangeven waar en wanneer ik uit de bocht gevlogen ben en een taal heb gebruikt die niet door de beugel kan?
Ben zó benieuwd!

Levi..😜🤣🙈🤣 Zielig meissie zeker bff van tokkie-Sarah😂😜🤮

Perfect gesproken Inge!!!! Chapeau:👋

Zegt de sarah-vereerder😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤭😂😂

Wanneer laat die haar lippen eens dicht spuiten i.p.v. opspuiten?

Ordinaire Tokkie is zo vol wrok & desperado, accepteer nou eindelijk eens dat je gedumpt bent en hij je zat is. 🤪 Zielig meisje, ga hulp zoeken!

Kwaak kwaak kwaak hou nou eens je eenden-waffel asociale tokkie.😉🦆🤭

Psychisch gestoorde meisje moet zich echt laten opnemen, zij is niet okay ze is helemaal geflipt. Samen met tante Roggel in het GGZ-gesticht.

Sarah is zo sneu eigenlijk gewoon medelijden mee.🎃

Wordt tijd dat dit minderwaardige poppetje eens uit de media verdwijnt.💥 Er komt alleen maar 💩💩 uit die opgeblazen lippen.
Hoe wraakzuchtig kan je zijn. Zo ordi🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

Kan die griet nou niet een keer ophouden… Meid hij WIL je niet meer, ook al jank je ieder roddelblad vol, en laat je mammie onder ieder berichtje reageren.

Sarah is zum kotzen🤮🤮🤮🤮💩💩💩💩 narcistisch jaloers wijf!

Geinig is dit toch. Gestoorden maken zichzelf vaak belachelijk!
Morgen weer zo’n opbouwend commentaartje HANNA?