Het laatste showbizz nieuws

Maxime Meiland, Shownieuws

Relatie Maxime Meiland en Leroy staat op klappen door geldproblemen


maxime meiland

Zoals we weten worstelt Maxime Meiland met haar financiële lasten. Maxime’s maandelijkse hypotheeklasten bedragen een duizelingwekkende €12.000 euro. En alsof dat nog niet genoeg is, voegt haar historische villa met energielabel G een flinke rekening toe aan haar maandelijkse uitgaven.

Met een prijskaartje dat slechts €20.000 boven haar aankoopprijs ligt probeert Maxime het beste uit de situatie te halen. Ze hoopt op een snelle verkoop, maar wil nog steeds een beetje winst maken – of op zijn minst wat onderhandelingsruimte hebben met potentiële kopers.

Maar makelaars in Noordwijk hebben hun twijfels. Met andere meer energie-efficiënte villa’s op de markt in dezelfde prijsklasse vragen velen zich af of Maxime’s woning snel van eigenaar zal wisselen.

Het is geen geheim dat de Meiland-familie overweegt om samen een nieuw huis te bouwen. Maar tot dat moment blijven Maxime’s kosten zich opstapelen. Het gonst van de geruchten dat haar ouders Martien en Erica een handje helpen door een deel van haar hypotheeklasten te betalen.

En zoals elke financiële crisis eist ook deze zijn tol op persoonlijke relaties. Er gaan veel geruchten in Noordwijk dat Maxime’s relatie met Leroy onder druk staat door de aanhoudende financiële stress en er veel ruzie is. Hoe dit afloopt is de vraag, maar dat Maxime een grote fout heeft gemaakt met de aankoop van deze peperdure villa moge duidelijk zijn.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik snap niet dat hun bij de bank, zo’n hoge hypotheek konden afsluiten.
En geld gebrek geeft dan spanningen in huis, maar Leroy heeft zelf ook getekend bij het kruisje.
En het ene huis met het andere inruilen , hoe groter en duurder.
Nu komen ze zich zelf tegen, hopelijk kunnen ze het verkopen, maar heb er een hard hoofd in , het blijkt een tochthuis te zijn.
En maar hoog van de toren blazen.😳

Moet je daar niet gaan wonen

Zij is zeer zeker een omhoog gevallen nobody, maar ik denk dat hij niet veel beter is, dat is volgens mij een verschrikkelijk verwend blaag, want man kan ik hem nauwelijks noemen.

Heeft die Leroy trouwens ook nog iets van werk en inkomen ?

ja die werkt nog steeds als cameraman & is nu elke x 2 weken in buitenland en daarna 2 weken thuis zoals ze onlangs vertelden.
Waardoor Maxime thuis bij de kids moet zijn als hij weg is & pa het hotel moet doen.

Thanks ik wist het niet vroeg het me af