Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Peter Gillis en Wendy zijn uit elkaar, wat is er gebeurd?


peter gillis wendy

Er waait een flinke storm door het liefdesleven van Peter Gillis en zijn geliefde Wendy. Volgens de geruchten hebben de tortelduifjes besloten om een tijdelijke pauze in hun relatie in te lassen. Hoewel de precieze oorzaak nog niet bekend is, is het duidelijk dat er stront aan de knikker is.

Peter heeft al zo’n 10 weken geen enkele foto van Wendy op zijn Instagram-account geplaatst. En Wendy? Die heeft al een maand geen kiekje van haar en Petertje samen gedeeld met haar volgers. Een stille hint van het koppel dat er wel degelijk iets broeit tussen hen.

Zou Petertje mogelijk tot de ontdekking zijn gekomen dat Wendy’s oog misschien niet enkel op zijn charismatische uitstraling was gevallen? Of heeft Wendy een pauze nodig omdat Peter zich weer eens van zijn minder charmante kant heeft laten zien? Het blijft voorlopig gissen naar de ware toedracht.

Wat wel duidelijk is, is dat beide partijen nog met elkaar in gesprek zijn. Ze lijken vastbesloten om samen tot een oplossing te komen en hun relatie een nieuwe kans te geven. Of dat alleen is omdat het nieuwe seizoen van Massa is Kassa is te zien op 31 oktober is de vraag. We zijn natuurlijk al eerder voor de gek gehouden met Peter en zijn ex Nicol. Die bleken al maanden uit elkaar te zijn, maar ze hielden het stil vanwege de serie.

DAN NOG EVEN DIT:

We hebben nieuws dat je niet wilt missen. We hebben een plekje veroverd bij Google Nieuws! Voor degenen onder ons die denken: ‘Google wat?’, geen paniek! Je kan ons nu volgen op Google Nieuws en zo blijf je sneller op de hoogte van de laatste roddels.

Het is eigenlijk heel eenvoudig. Klik op deze link en klik dan op het knopje met het sterretje en klaar je volgt ons nu op Google Nieuws. Zie de foto hier beneden met de groene pijl.

Dit is net zoiets als een abonnement op je favoriete website, maar dan digitaal en helemaal gratis! Dus, klaar voor nog meer smeuïge roddels? Dan zien we je daar!

Klik op deze link en dan op het sterretje om ons te gaan volgen op Google Nieuws.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Die relatie is en was toch fake, alles voor die serie daar krijgt ze geld voor.
En als die relatie wel echt is, misschien is hij tegen haar ook al uitgevaren met zijn grote bek en losse handen.
Wie wil hem nou , al was hij met goud behangen, dan nog niet.😡

Ik hoef ‘m ook niet Chrisje 🤮

Ik stond gisteren te buurten bij de Plus en zag Mark ( hij was nog een stuk forser dan eerder) , de kennis waarmee ik in gesprek was had gehoord dat Peter samen met Wendy deze maand kleding uit haar webshop zou gaan verkopen. Waar het was weet ik niet meer maar dat zal dan ook wel niet doorgaan 🤣🤣🤣

Nog even afwachten Nellie, als Gilles alles kwijt is, kan Mark onderhand zijn handjes eens laten wapperen ipv commanderen.😅🤣😂

Zeker weten, walgelijke kerel, vreselijk hoe hij tegen zijn personeel en klanten doen bij een klacht. Al kreeg ik 2 miljoen echt niet die griezel. En zijn zoon is zo lui als de pest.
En de dame zal niet voor niets meegedaan hebben. Walgelijk gespeeld

Inderdaad Moon.
Die familie krijgt de deksel nog wel op hun neus, nog even geduld.😅🤣😂

Ik ben single, en ben echt wel weer toe aan een nieuwe relatie. Maar ik zou nog niet misschien Peter als partner willen hebben. Dan blijf ik nog liever single.

Dat snap ik Yvon, jij verdient wel beter.😘

Lief dat je dat zegt Crisje, ik ben daar zelf inmiddels ook achter. Ik heb een “behoorlijke lijst met eisen” voor een nieuwe partner.

Yvon en of je gelijk hebt 🌸

Dat weet ik. 😊

Helemaal gelijk, ik moet er niet aan denken die vent naakt te moeten zien brr echt iets voor Halloween een nachtmerrie.