Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Angela Groothuizen doet shockende onthulling


Angela-Groothuizen

Hoewel Angela Groothuizen de leeftijd van 60 jaar al achter zich heeft gelaten, is ze allesbehalve klaar met het leven in de fastlane. Dit weekend is ze te vinden op een uitbundige rave in Berlijn, vergezeld door een dierbare vriendin. In haar gesprek met Ruud de Wild in de podcast ’30 min RAUW’, onthult ze enthousiast: “We gaan knallen.”

Ze heeft duidelijk zin in het aanstaande avontuur: “Het wordt een dansfestijn. We stappen een wild avontuur in, vooral omdat het de 60e verjaardag van mijn vriendin is. Ik verwacht dat het een behoorlijk spektakel wordt. Ik ben er helemaal klaar voor.”

Tijdens het gesprek onthult Groothuizen enkele levendige details uit haar verleden. “Ik heb altijd een ‘rock en roll’-levensstijl gehad en daar maak ik geen geheim van. Ik beschouw mezelf als een goedhartig persoon en een loyale vriendin. Hoewel ik denk dat ik een positieve invloed heb op de wereld om me heen, kan ik zeker ook wel een beetje rebels zijn. Mijn vriendinnen noemen dat mijn ‘randje’.”

Verder deelt ze openhartig haar occasionele flirt met bepaalde genotsmiddelen. “Op oudejaarsavond kan ik wel eens genieten van een pilletje. Af en toe een joint is ook wel mijn ding, hoewel dat niet ideaal is voor mijn stem, gezien mijn zangcarrière. Maar ik moet toegeven, een jointje op zijn tijd is heerlijk.” Nou die onthulling zagen we niet aankomen dat Angela die 64 jaar is aan de drugs zit.

Voor degenen die geïntrigeerd zijn door de spannendere aspecten van Groothuizen’s leven, heeft ze overwogen een ‘vermakelijk boek’ te pennen over haar liefdesavonturen. Meer specifiek over haar openhartige relatie met Rob. “Ik speel met het idee om anekdotes en ervaringen van mijn dates te bundelen, vooral nu ik 60+ ben en weer het vrijgezellenleven ervaar”, zegt de 64-jarige levensgenieter. “Ik denk dat het een hilarisch boek kan worden. Wellicht kan ik zo anderen inspireren.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties