Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Louis van Gaal zet zijn miljoenenvilla te koop: maar wat is dat in zijn slaapkamer?


Louis-van-Gaal

In de schijnwerpers van het internationale voetbal staat Louis van Gaal, een van de meest vermaarde voetbalcoaches die Nederland ooit heeft voortgebracht. Met een indrukwekkend resultaat van twintig titels op zijn naam is hij niet alleen een Nederlandse legende, maar ook een wereldwijd fenomeen. Van Ajax tot Barcelona, Van Gaal heeft menig voetbaltrofee in de wacht gesleept. Maar naast het voetbalveld schittert Van Gaal ook in de vastgoedmarkt. Met een geschat vermogen van maar liefst 47 miljoen euro is het geen verrassing dat hij een enorm huis heeft in het chique Noordwijk.

Maar het blijkt dat de voetbalmaestro zijn luxe stulpje in de verkoop heeft gezet, met een prijskaartje van maar liefst 4 miljoen euro. Een blik op zijn woning op Funda onthult een huis vol persoonlijke foto’s, waaronder een opmerkelijk schilderij van hem en zijn vrouw in hun master bedroom. Voor 4 miljoen is dit allemaal van jou. En misschien, als bonus, krijg je ook het gezellige portret van Louis en Truus er dan bij.

Het appartement biedt een adembenemend uitzicht op zowel de duinen als de zee. Maar vergeet niet, bovenop de koopprijs komen maandelijkse servicekosten van 1045 euro. Of dit inclusief dagelijks ontbijt op bed is, blijft een mysterie. En ja, die opvallende foto en het schilderij in de slaapkamer laten zien dat Louis vooral een hele grote fan is van zichzelf.

Hieronder een foto van de slaapkamer met zelfpotret:

DAN NOG EVEN DIT:

We hebben nieuws dat je niet wilt missen. We hebben een plekje veroverd bij Google Nieuws! Voor degenen onder ons die denken: ‘Google wat?’, geen paniek! Je kan ons nu volgen op Google Nieuws en zo blijf je sneller op de hoogte van de laatste roddels.

Het is eigenlijk heel eenvoudig. Klik op deze link en klik dan op het knopje met het sterretje en klaar je volgt ons nu op Google Nieuws. Zie de foto hier beneden met de groene pijl.

Dit is net zoiets als een abonnement op je favoriete website, maar dan digitaal en helemaal gratis! Dus, klaar voor nog meer smeuïge roddels? Dan zien we je daar!

Klik op deze link en dan op het sterretje om ons te gaan volgen op Google Nieuws.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties