Het laatste showbizz nieuws

Chantal Janzen, Johan Derksen, Shownieuws

Flinke ruzie : Johan Derksen haalt fel uit naar egoïst Chantal Janzen


De spotlights richten zich nu weer op Chantal Janzen en de nasleep van de relatiebreuk van Thijs Römer met haar boezemvriendin Igone de Jongh. Terwijl heel Nederland getuige was van Römer’s online avonturen met jonge meisjes en zijn buitenechtelijke uitstapjes lijkt Chantal een duidelijke lijn te hebben getrokken. Haar boodschap is glashelder: “Geen behoefte meer aan contact met Thijs.”

Johan Derksen de man die nooit een blad voor de mond neemt ziet het anders. In de talkshow Vandaag Inside zegt hij: “Ik heb me zo geërgerd aan die Chantal Janzen, die nou in de Story nota bene een verhaal heeft dat ze die Thijs Römer nooit meer wil zien.” Johan kaart aan dat vriendschap door dik en dun gaat, en herinnert ons eraan dat Chantal en haar man vroeger vaak dineerden met Thijs en Igone.

Nu in Thijs’ donkerste uren vraagt Johan zich af waarom Chantal niet de moeilijke weg kiest. Volgens hem zou een ware vriend nu naast Römer staan en steun bieden, in plaats van publiekelijk afstand nemen. En daar komt de na trap: “Mensen die in problemen zitten hebben hun vrienden nodig, maar nu die Thijs Römer op de grond ligt moet ze hem niet nog eens weken na dato een schop na geven door te zeggen: ‘Ik wil hem nooit meer zien.’”

Wilfred Genee, die de situatie iets genuanceerder benadert, hint dat Chantal wellicht meer bevriend was met Igone dan met Thijs. Toch vindt Johan dat geen reden voor haar afstandelijke houding gezien de gezamenlijke diners en uitjes in het verleden.

Hélène Hendriks voegt een vleugje vrouwelijke intuïtie toe aan het debat. Ze vraagt zich af waarom Chantal überhaupt publiekelijk commentaar gaf op de situatie. “Waarom zou je het doen? Doe het niet! Hou het gewoon bij je.” Terwijl René van der Gijp, altijd de man van weinig woorden, het simpel houdt met: “Ja, je kan het laten ook.”

Hieronder het fragment waar Johan helemaal losgaat op Chantal Janzen:

DAN NOG EVEN DIT:

We hebben nieuws dat je niet wilt missen. We hebben een plekje veroverd bij Google Nieuws! Voor degenen onder ons die denken: ‘Google wat?’, geen paniek! Je kan ons nu volgen op Google Nieuws en zo blijf je sneller op de hoogte van de laatste roddels.

Het is eigenlijk heel eenvoudig. Klik op deze link en klik dan op het knopje met het sterretje en klaar je volgt ons nu op Google Nieuws. Zie de foto hier beneden met de groene pijl.

Dit is net zoiets als een abonnement op je favoriete website, maar dan digitaal en helemaal gratis! Dus, klaar voor nog meer smeuïge roddels? Dan zien we je daar!

Klik op deze link en dan op het sterretje om ons te gaan volgen op Google Nieuws.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik geef Chantal groot gelijk dat ze voor Igone op komt ipv voor die viezerik.
Derksen komt zeker op voor die kwal, hij komt altijd op voor die groot bekken .
Zeker als iemand is zoals hij zelf is, een grote miskwal die denkt dat hij altijd gelijk heeft, de zeiksnor.😡