Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Zo zag je Peter Gillis nog nooit, krijgt de slappe lach tijdens het koken


We kennen Peter Gillis natuurlijk allemaal een beetje als de brombeer die van aanpakken houdt. In de serie Massa is Kassa zien we hem eigenlijk nooit lachen. Maar in het onderstaande interview wordt gekeken of Peter wel kan koken. Peter heeft namelijk een kookboek uitgebracht en dat was toch wel het laatste wat je had verwacht van hem gezien hij altijd ongezond aan het vreten is.

Maar Peter is al wat kilo’s afgevallen dus de interviewer dacht vast dat Peter er wel wat van bakt in de keuken. Maar er gaat veel mis en beide heren kunnen hun lach op een gegeven moment niet meer inhouden.

Bekijk hieronder de video:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Toen wist hij nog niet dat ze vandaag zijn horecavergunning in Limburg gingen intrekken🤣🤣🤣

Heb ik vanmorgen ook gelezen.
Hopelijk brengt dat boek wat op, om zijn schulden mee af te betalen.😅🤣😂

Ik zal geen kookboek of ander boek van hem kopen, ik hou echt van lezen, en ook van horror. Maar ik hoef geen nachtmerries. Is mijn hond ook niet blij mee als ik midden in de nacht begin te gillen, schreeuwen en weet ik wat ik dan nog meer doe.
Zouden jullie wel een boek van hem kopen @Nellie en @Chrisje?

Ik wil dat boek nog niet voor niets Yvon , misschien wel om het als wc papier te gebruiken.😅🤣😂

Nee, ook niet als wc papier. Dat doet te veel pijn aan mijn billen. Ik gebruik wel wc papier. Heb helaas ook geen kachel die ermee kan aansteken.

Hoop niet dat ik het in mijn kerstpakket krijg

Kan je op marktplaats verkopen als dat boek ik je kerstpakket zit Anne. Er is vast wel een gek die het wil kopen van je. Kijk je eerst wat het kost, ga je daar net iets onder zitten. Ben je het zo kwijt.

Dat denk ik ook niet. Hij zal vandaag niet gelachen hebben vermoed ik.
Gewoon rustig afwachten, en Peter raakt zo langzamerhand alles kwijt. Inclusief zijn nieuwe vriendin. Die zal niet bij hem blijven als hij alles kwijt is.