Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Enorme catastrofe voor Peter Gillis, hij is woedend


Vakantieparkkoning Peter Gillis had zijn zinnen gezet op de Gouden Televizier-Ring dit jaar, maar dat was slechts een deel van het verhaal. Vandaag viel hem de twijfelachtige eer te beurt om de TV Knol in ontvangst te nemen: een prijs voor wat door sommigen wordt gezien als ‘het minst geliefde televisieprogramma van het jaar’.

Peters reactie op de onderscheiding was typerend: “Is dit serieus het beste wat ze konden verzinnen? Een beetje een overkill, vind je niet? Voor een show als Massa is Kassa met zoveel volgers, vind ik het opmerkelijk dat slechts drie personen dit kunnen beslissen. Maar goed, ik waardeer de inzet. Al zal deze prijs ergens ver weg in een van mijn talloze wc’s belanden.”

De drie juryleden van de TV Knol, Rob Goossens, Richard Otto en Rens Muller, lichtten hun keuze toe: “We konden vroeger wel lachen om de grappen van Frank Lammers. Maar nu schudden we ons hoofd bij hoe SBS6 Massa Is Kassa in de lucht probeert te houden. Het echte verhaal achter deze reallifesoap? Dat vind je waarschijnlijk eerder in de dossiers van de FIOD dan op tv. Peter kan de Televizier Ring wellicht beter laten varen.”

WIJ HEBBEN JOUW STEUN NODIG

Lieve roddelaar,

Jullie weten als geen ander dat een goed roddeltje meer waard is dan goud, toch? Maar net als de meest sappige verhalen, hebben ook wij een klein beetje liefde nodig om door te blijven gaan. Voor minder dan de prijs van een pakje kletskoppen, €2,50 per week kun jij ons helpen om het laatste nieuws, de sappigste verhalen en de meest boeiende juice te blijven delen.

Dus, wil je ervoor zorgen dat jouw favoriete roddel-site blijft bruisen? Steun ons dan met een kleinigheidje. We beloven je, het zal de beste investering zijn die je deze week doet. Naast die nieuwe roze pantoffels dan.😉 

Klik op deze link om ons te steunen en je kleine bijdrage te voldoen en we zullen je uitgebreid bedanken en onze toekomstplannen voor een besloten Whatsapp roddel groep waar we lekker met elkaar kunnen kletsen en een exclusieve podcast komen dan een stuk dichterbij!

Heb je vragen mail ons dan op info@utopianieuws.nl

Met een knipoog en veel dank,

Team Utopia Nieuws

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Die narcist was er zo van overtuigd, dat hij de gouden ring zou winnen.
Wat een blamage, dat hij de knol won zeg.
Dacht hij nou echt dat hij na al die schandalen,(en wat er nog komt) in de prijzen zou vallen.
Hij lachten als een boer met kies pijn op tv.
Hij zal de knol in een van zijn vieze 🚻 neerzetten , dat is zeker een goed plan van hem.
Daar fleurt die 🚾 helemaal mee op ,dat was hard nodig daar. 😅🤣😂

Eindelijk gerechtigheid

Hij krijgt net zo min de Televizier-Ring, als een notitie in de Quote, de arrogante vetzak.

Wie denkt hij wel niet wie en wat hij is ?
Deze man zal eerst eens normen en waarden leren .Dat zal jij weliswaar nooit leren maar deze figuur had al lang van tv gemoeten

Mooi zo👍

En zelfs met die prijs snapt Gilles niet dat zijn serie gewoon echt niet meer kan. Maar hij gelooft zijn eigen leugens dat hij zoveel fans/volgers heeft voor zijn serie.