Het laatste showbizz nieuws

Rachel Hazes, Shownieuws

Rachel Hazes is woest nadat KLM haar koffer kwijtraakt


In het zonovergoten Málaga, wervelde een storm van frustratie door het vakantieparadijs. Rachel Hazes bevond zich namelijk middenin een koffer-crisis. Haar koffer zou namelijk niet mee zijn gekomen met de vlucht en volgens Rachel zaten er belangrijke medicijnen in die ze nodig had. Wij vragen ons af welke medicijnen dan. Anti depressiva?

Rachel zei er het volgende over: ,,Na vele malen contact zou mijn koffer vandaag op het door mij aangegeven adres worden afgeleverd.” Maar, het scenario dat zich ontvouwde was alles behalve wat Rachel had verwacht. De koffer bleek nog altijd spoorloos, en dat maakte Rachel alleen nog maar woester. Ze uitte haar verwachtingen helder en koelbloedig: ,,Ik verwacht nu toch echt een snelle reactie van jullie en dat jullie dit nu serieus afhandelen, want dit is wel hele slechte service.”

Het lijkt erop dat Rachel haar koffer nog steeds niet heeft en dat haar koffer echt foetsie is. Wellicht handig om je medicijnen in je handbagage te doen de volgende keer.

Hieronder de post die Rachel online plaatste.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Zeker medicijnen voor haar psyche, die kan ze zeker niet missen.

Daar kan je boos om zijn gebeurt iedereen wel eens .Mij ook al eens overkomen.
Kreeg de koffer de vlgs dag dus ze moet niet zeuren .Aandacht ,aandacht dat staat gelijk met Hazes en Monique

Gewoon even je huisarts een receptje laten sturen kan je je medicijnen gewoon in Malaga halen .Koffer kwijt heel vervelend.Vliegmaatschapij te kakken zetten op social media heel kinderachtig .Ik neem niet aan dat men dacht laten we die koffer nu eens expres kwijtmaken .Maar goed je kan het maar ergens druk mee hebben.

Wat een dom geval is Rachel medicijnen stop je nooit in je koffer!!!
Waarom moet ze melden dat ze buisseness class reist dat zien de medewerkers van KLM OOK WEL

Psies, identiteitspapieren, medicijnen, en persoonlijke eigendommen altijd in je handbagage.
Kan je zien dat ze het IQ heeft van een dooie mug.
Zo valt het mij ook steeds weer op dat er mensen bij de bagageband op hun koffers staan te wachten en als ze hem er dan tussenuit hebben gevist dat ie dan nog helemaal vol zit met barcodestickers van al hun vorige vluchten.
Ze zijn te belazerd om die er na de vlucht af te halen.
En dan zeiken dat ie zoek raakt.

Ze wil even haar volgers laten weten dat ze businessclass reist. Niets meer en niets minder.

en natuurlijk moet alles weer in de media uitgevochte worden bij deze aandachtzieke ggz patient

Ieder verstandig mens weet dat je medicijnen in je handbagage moet doen met een verklaring van de apotheek. Dus dikke bult eigen schuld

Als je de grens over gaat moet je ook een verklaring van de ambassade hebben. Dat weet ik omdat ik een paar jaar geleden naar Duitsland op vakantie ben geweest, en ik bij de apotheek een medicijn paspoort vroeg, daar zeiden ze dat ik een verklaring van de ambassade nodig had. Die kan je bij de huisarts ophalen. Jij als patiënt moet een deel invullen, de huisarts en de ambassade moet er een stempel opzetten. Anders kan je in het buitenland een hele vervelende ervaring met de politie en/of douane hebben.

Een medicijn paspoort is wel handig en soms noodzakelijk. Maar dat de ambassade toestemming moet geven is niet waar. Ik heb zelf zo,n paspoort maar gewoon via de huisarts

Ik heb het net even nagekeken, als je net als ik opiaten slikt heb je wel degelijk een verklaring van het CAK nodig. Dus ik was wel goed geïnformeerd door de apotheek.

Ach, gossie was ze haar gelukspilletjes kwijt voor een dag? Tis toch zonde lol.