Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Man stormt met pistool BNNVARA gebouw binnen, wil Tim Hofman vermoorden


In een zinderende onthulling komt naar voren dat het Mediapark onlangs het decor was van een zenuwslopend incident, waarbij een 41-jarige man uit Breda centraal stond in een huiveringwekkende plot om Tim Hofman, de bekende tv-persoonlijkheid, te vermoorden.

Op die beruchte avond van 6 september, meldt BNNVARA, waagde een bewapende man met een pistool en mes zich in het gebouw. “Hij heeft bij de aanwezige beveiliger te kennen gegeven dat hij daar was om Tim Hofman om het leven te brengen.” De snelle reactie van de alerte beveiliger, die meteen de politie inschakelde, wist erger te voorkomen.

En de spanning stijgt als blijkt dat dit niet zijn eerste poging was. “In de avond is hij, zoals gezegd, teruggekomen en uiteindelijk door de politie in hechtenis genomen.” Eerder die dag deed de man namelijk al een poging tot een ontmoeting met Tim via de receptie.

Hoewel de poging gelukkig verijdeld werd, roept het incident vele vragen op en schudt het de medewerkers van de omroep tot op het bot. Lonneke van der Zee, de directrice van BNNVARA, onderstreept de zwaarte van de situatie met haar woorden: “Het is weerzinwekkend dat we te maken hebben gehad met zo’n ernstig incident.”

Wie is deze man uit Breda, die zo vastberaden was in zijn gevaarlijke missie en geen enkele connectie lijkt te hebben met de omroep of haar programma’s? En welk motief drijft hem tot zulke duistere daden? Het mysterie hangt in de lucht, aangezien de omroep over de mogelijke motieven niets kan zeggen: “Over de mogelijke motieven van de verdachte kunnen we op dit moment geen mededelingen doen,” geeft BNNVARA aan.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties