Het laatste showbizz nieuws

Marco Borsato, Shownieuws

Dochter Marco Borsato haalt hard uit naar het slachtoffer


In de klauwen van de justitiële molen en ogen van het publiek bevindt Marco Borsato zich op een onrustige zee van beschuldigingen en procesvoering, te midden waarvan zijn dochter Jada een opvallend stevige houding aanneemt.

Het OM lijkt vastberaden om Marco voor het gerecht te brengen, terwijl de kinderen Borsato een openbaar gebaar van steun aan hun vader bieden.

De familiale solidariteit komt niet als een verrassing, maar de wijze waarop Jada haar ondersteuning heeft geuit, heeft bij sommigen de wenkbrauwen doen fronsen. “Ze is gewoon niet zo sympathiek,” zegt Yvonne Coldeweijer, als reactie op Jada’s uitspraak in Shownieuws dat haar familie de tumultueuze misbruikzaak gaat “rocken.” Volgens critici is dit een opmerking die men simpelweg niet kan maken.

Hoe zit het met Jada’s perspectief op de media-aandacht en het onderzoekende oog dat gericht is op haar familie door verschillende mediakanalen? Wanneer Weekend haar hierover vraagt: “Wat doet het met je als je berichten leest in de media of op juicechannels, die bijvoorbeeld zeggen: ‘Dít heeft Marco allemaal op zijn kerfstok?’” blijft Jada resoluut. “Dat lees ik allemaal niet. Nee, omdat ik weet hoe het zit en wat de rest er allemaal over te zeggen heeft, boeit me niet.”

Haar onverschilligheid ten opzichte van externe meningen komt voort uit een open communicatie binnen het gezin, beweert Jada. “Sowieso dat. We zijn heel open met elkaar, we praten er open over. Dus wij weten inderdaad al met elkaar hoe het zit.” Jada vervolgt dat het belangrijkste voor haar is dat de mensen die dicht bij haar staan, de situatie begrijpen. Wat betreft de rest van de wereld en hun meningen? “Laat gaan.”

Deze houding van de Borsato’s – dat hun intimi “wél weten hoe het zit” – wordt door sommigen gezien als een klap in het gezicht van Marco’s vermeende slachtoffer. Door dit te impliceren, suggereert Jada indirect dat het vermeende slachtoffer niet de waarheid spreekt.

Jada blijft onbewogen door de speculaties en opmerkingen van de buitenwereld. “Dat laat ik echt langs me heen glijden. Dus als iemand, wie het ook is, er iets over te zeggen heeft, doe lekker je ding. Prima. Maar wij kijken er niet naar om.”

Is Jada vermoeid door de aanhoudende vragen over haar vader? “Ik probeer alles met positiviteit te benaderen en op die manier komen we er vast wel doorheen,” zegt ze, toonbeeld van een jonge vrouw die standvastig de storm probeert te doorstaan.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik vind het raar dat iemand naar zo lange dus Marco beschuldig ik denk dat het niet waar is zo als hij nu neer gezet word en ben trots op ze kinderen die achter hun papa blijven staan
Sterkte voor de fam

Elk kind blijft achter papa staan, logisch, al is hij een nsb””er geweest. Ben benieuwd hoe ze reageert wanneer hij misschien veroordeeld wordt.

@Conny
Als jouw vader een kind heeft verkracht/aangerand vele malen, is het toch logisch einde oefening!
Dat jij dit zou goedkeuren zegt genoeg over jouw normen en waarden.
Bah!🙄😜🤮

Dat kind heeft gelijk dat zij zich weinig aantrekt van suggesties en opruiende taal zoals o.a. die Yvonne Coldeweijer doet. Laat de rechter maar een uitspraak doen, dan weten wij tenminste hoe het zit.

Als je denkt te weten hoe het zit ,dan gewoon je mond houden .Dat een kind in kamp vader zit is logisch