Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes

Monique Westenberg kapot van verdriet na miskraam tweede kindje


In een schokkende wending van het liefdesleven van zanger André Hazes (29) ontvouwt zich een intrigerend drama na persoonlijk verlies. Hazes, die vanavond verschijnt in de talkshow ‘Casa di Beau’, doet een opmerkelijke onthulling.

Hazes en zijn vriendin, Monique Westenberg (45), hebben een tragisch verlies meegemaakt: een miskraam die de komst van hun tweede kindje verhinderde. Een gebeurtenis die normaal gesproken koppels dichter bij elkaar zou brengen, heeft in het geval van André echter een geheel andere wending genomen. In een openhartig en ongetwijfeld emotioneel gesprek met Beau onthult André namelijk dat hij verliefd werd op een andere vrouw, en dat terwijl het verdriet van het verlies nog vers was. Die andere vrouw was waarschijnlijk Bridget Maasland of Sarah van Soelen. Vanavond dus op RTL 4 om 20.30 uur meer over deze bekentenis van André.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Het is toch te gek voor woorden, dat ze die kwal weer terug nam, na die miskraam.
En nog meerdere keren, hij geeft toch nergens om die narcist.
En dan vind hij het gek , dat hij er overal uit ligt.🫣🖕

Sjonge jonge als ze maar aandacht krijgt😳
Wat er is gebeurd is niet niks maar haal niet steeds die oude koeien uit de sloot en laat ze eindelijk de eer eens aan zichzelf houden die media aandacht zoekster 🤬

Ik vind dit heel laag van Hazes jr. om dit op social media te delen. Ik mag de Hazes clan absoluut niet, maar dit is iets wat niemand buiten hun hoeft te weten. En dat alles voor wat aandacht voor die kleuter, misschien moet hij maar weer eens ergens opgenomen worden.

Dat misbruik maken van privesituaties om maar in het nieuws te blijven
Gadver wat een kwal

de laatste stuiptrekkingen van één van de grootste idioten **zijn moeder, monique en sarah horen daar ook bij** van Nederland om de gunfactor terug te krijgen.
hij heeft alleen niet door dat de afkeer van dit sneue kwartetje niet groter kan zijn dan het al was. waarvoor hulde!
wat een terminaal ziek zooitje bij elkander. 💀

Die vrouw heeft toch geen eigenwaarde om die kleuter na zoiets nog terug te nemen.
Ik denk dat als ze geen miskraam had gehad, die kleuter haar alsnog maar hoogzwanger had verlaten voor die ander (sarah).

Miskraam? Nou, laat die Monique mij dan maar eens vertellen wanner ze zwanger is geraakt en wanneer de miskraam heeft plaats gevonden. Wedden dat zij dit niet kan!