Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Wilfred Genee steekt mes in rug van collega live op de tv, einde carrière


De oogappel van Hart van Nederland, de 31-jarige Sam Hagens, belandde gisteren in een opmerkelijke situatie tijdens de live-uitzending van Vandaag Inside, met niemand minder dan Wilfred Genee aan het roer. Er gonst al een tijdje wat over de opkomende ‘feel good’ show van SBS 6 en niet iedereen is daar even blij mee.

Toen Wilfred, na een commerciële onderbreking, nieuwsgierig werd en polshoogte nam bij Sam, vroeg hij: “Ik vergat eigenlijk net aan jou te vragen wat je eigenlijk van het programma vindt. Wat vind je van het programma?”

Vervolgens een verbluffend moment van stilte. Een zes seconden durende glimlach van Sam, waarna Wilfred proestend reageerde: “Hij komt net in de reclame naar me toe. Hij zegt: ‘Ik ben zo blij dat je niet aan me vroeg wat ik van het programma vind!’”

En de studio vulde zich met lachgeluiden.

De scherpe kant van Sam De reactie van Sam liet niet lang op zich wachten: “Echt een lúl ben jij!”

Met een speelse grijns antwoordde Wilfred: “Hahahaha.”

Sam snerpend: “Echt een lul! Ik zeg ook nooit meer wat tegen jou.”

De legendarische Johan Derksen sprong in: “Als die jongen begint aan een carrière, kun je het ook niet vragen, vind ik.”

Na het incident deelde Sam zijn kant van het verhaal in de wandelgangen’. Terwijl hij reflecteerde op het voorval, plaagde Wilfred: “Hé Sam, je kent mij toch een beetje? Je weet toch dat als je dat tegen mij gaat zeggen…”

Sam reageerde ad rem: “In de reclame moet ik nooit iets tegen jou zeggen…”

Bas Nijhuis kaartte aan: “Hij zegt in principe dat hij dat nieuwe programma niets vindt, die goed-nieuws-show, maar jij zegt het dan weer hier op tv.”

Voor de duidelijkheid, Sam verhelderde: “Ik heb alleen gezegd: ‘Ik vind het wel fijn dat je aan mij niet vraagt wat ik ervan vind.’ Ik heb er wel mijn twijfels over, maar ik snap het wel. Mensen vinden het nieuws te negatief en willen soms een zonnige kant zien.”

Hij voegde toe: “Dat snap ik en ik vind het goed dat je iets nieuws probeert. Alleen het is niet helemaal mijn kopje thee.”

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

En Wilfred denkt nog steeds dat hij leuk is, wat een matennaaier.

Wilfred is echt een Judas eerste klas.
Hij is altijd een vuurtje aan het stoken, op alles en iedereen.
Dat hij zijn eigen privé leven eens bespreekt daar, dat durft hij niet.

Wilfred Genee onsympathiek figuur,vindt zichzelf erg leuk