Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Rechtszaal Drama: Rachel Hazes vs. Ex-BFF Marieke, gaat Rachel meineed plegen?


Rachel Hazes staat vandaag weer in de rechtszaal. Ditmaal neemt ze het op tegen Marieke van Beek, haar ex-BFF. “Rachel wil Marieke er nu uit laten zetten,” onthult Yvonne Coldeweijer. De twee dames zitten in een juridische knoop over een woning aan het water in Vinkeveen, waar Marieke woont.

De oorspronkelijke afspraak? Een huurprijs van 800 euro per maand. Maar Rachel had daar al snel spijt van en besloot naar de rechter te stappen om het bedrag op te schroeven naar 1450 euro. Na een verloren zaak is Rachel nu meer vastbesloten dan ooit om de woning terug te krijgen. Volgens Yvonne Coldeweijer is de situatie op scherp gezet: “Rachel wordt namelijk voor het eerst onder ede gehoord! Als je dan niet de waarheid vertelt, pleeg je meineed en dat is strafbaar.”

Marieke van Beek zit niet stil. Ze claimt het huurbedrag cash aan Rachel te hebben overhandigd en kan dit naar eigen zeggen bewijzen. Het lijkt erop dat beide dames de handschoenen hebben aangetrokken voor een episch gevecht.

En er zit meer in deze soap dan alleen een huis. De financiële strijd tussen Rachel en Marieke gaat verder terug. Toen Rachel een paar jaar geleden ziek werd, vertrouwde ze financiële beslissingen toe aan Marieke, Robert Arjan Israël en haar dochter Roxeanne. “Marieke jokt alleen maar,” zegt Rachel tegen weekblad Party. “Ik ben in al die jaren dat we bevriend waren, niet slecht voor haar geweest. Maar het kan niet zo zijn dat Nederland mij gaat zien als een rijke weduwe die een arm vrouwtje aanpakt.”

Rachel wil dat het duidelijk is dat ze niet zomaar over zich heen laat lopen. “Marieke zit gewoon in een huis van mij in Vinkeveen aan het water voor achthonderd euro per maand. Voor achthonderd euro kun je in Vinkeveen nog niet eens een schuur kopen,” stelt ze.

Met de gemoederen die zo hoog oplopen, kunnen we alleen maar zeggen: pak de popcorn er maar bij, want deze show is nog lang niet voorbij.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Geef mij maar paprika chips in plaats van popcorn 😜

Ben wel benieuwd hoe dit verhaal gaat eindigen 🤔

Anders ik wel. Zullen we samen de paprika chips delen? 😅

Oké Yvon doen we en als de chips op is worden we vliegen en verstoppen wij ons in de buurt van madam kroketta zien en horen we alles als eerste🤣🤣🤣😜

Als dat zou kunnen, ben alleen bang dat we dan worden plat gemept met een vliegenmepper. Ik hou daarvoor toch echt iets teveel van het leven. Jij ook hoop ik. ☺️

Ff goed nadenken en op de feiten afgaan mensen !! ik denk dat die Marieke Rachel inderdaad een oor aangenaaid heeft door ff voor haarzelf een huurcontract van 800 euro per maand te regelen . Rachel was toen ziek en die Marieke was toen een van haar gemachtigden las ik in een ander artikel. Dus in feite heeft die Marieke daar ff lekker misbruik van gemaakt. Op Funda staat nu zo’n appartement te huur voor 2000 euro. En de eigenaar moet ook nog eens dik 250 euro aan VVE kosten betalen dus dat zou betekenen dat Rachel in feite 550 ontvangt. Dus die valse Yvonne KOLDERweijer is weer eens suggestief bezig door voorshands meineed van Rachel te suggereren. Denk dat het die Marieke is die kilo’s boter op haar hoofd heeft .

Roggel alias FundaFan..reageer eens met je eigen naam. Sneaky monster!
Bah je bent dik miljonair & probeert overal een slaatje uit te slaan.
Ga zelf eens aan het werk luie vlegel.🤑🤑🤑🤑🤑🤑

Zo zo..die contant in huis bewaarde €80.000 mag niet eens van de Belastingdienst (zonder opgave ervan).
Als het goed is, zal ze daar ook een goeie naheffing van krijgen.
Daarbij walgelijk haar dealtjes met dat criminele vriendje.
Ze is een in-en-in slechte vrouw.💩💩🤮💩💩

Wij woonden vroeger in dezelfde straat in Abcoude ( sociale huurwoningen) als dat liegbeest en jankorgel Marieke die al jaren met haar man van een uitkering leeft.Zogenaamd arbeidsongeschikt maar ondertussen… dus hoe kan zij zich überhaupt een vrije sector woning permitteren?

Jaajaa Ouwe Buurvrouwe..jij fungeer zeker als buikspreekpop van Rachel van Galen.
Heeft ze haar zussies & bff’s ingeschakeld om haar vrij te pleiten?!😂😂😂😂
Hoe sneu kan je zijn.
Rachel is psychisch gestoord.🤪

FunaFan en Ouwe Buurvrouwe zusjes van Rachel???🤔

De Roggel fanclub is wel in actie niet?? En Rachel en meineed, zou me niet verbazen, die weet heel niet wat de waarheid zeggen is.