Het laatste showbizz nieuws

Marco Borsato, Shownieuws

Marco Borsato onherkenbaar is flink aangekomen door de stress


Marco Borsato zijn advocaat heeft onlangs laten weten te verwachten dat het Openbaar Ministerie deze maand nog een beslissing neemt over het al dan niet vervolgen van Marco. De advocaat is optimistisch, want hij gelooft dat het OM de zaak zal moeten seponeren wegens gebrek aan bewijs.

Eerder meldde de advocaat al dat de politie onderzoek doet naar het handschrift van het vermeende slachtoffer, die een dagboek zou hebben bijgehouden waarin ze alles noteerde. Twee jaar na de aangifte van het slachtoffer verwacht de advocaat dat het OM geen zaak heeft; anders waren ze wel eerder met een vervolgingspoging gekomen.

Yvonne Coldeweijer heeft laten weten dat de geluidstapes, waarin Marco zelf toegeeft schuldig te zijn, eens uitgelekt moeten worden. Volgens Yvonne betekent een eventuele vrijspraak van Marco niet dat hij onschuldig is.

Hoe gaat het nu met Marco? Welnu, zijn dochter plaatste gisteren een foto van hen beiden in de auto. Marco is duidelijk flink aangekomen en lijkt zijn stress weg te eten. Het blijft spannend of Marco zich voor de rechter moet verantwoorden, of dat het OM de zaak seponeert. Mocht Marco vervolgd worden, dan bestaat de kans op een flinke straf. Kijk maar naar Thijs Römer: het OM eiste enkel een taakstraf, maar de rechter vond dat onvoldoende en legde ook een onvoorwaardelijke gevangenisstraf van 30 dagen op. Het zou zomaar kunnen dat Marco voor minimaal 6 maanden achter de tralies verdwijnt.

Hieronder de foto:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties