Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Je geloof het niet: Linker bal van man blijft vast zitten in IKEA Stoel


Oei, Oei, Oei, in het hoge Noorden beleefde Claus een douchemoment om nooit te vergeten, en niet op de goede manier. Stel je voor: een eenvoudige douchebeurt transformeert in een horrorfilm, dankzij een onschuldig lijkende IKEA-stoel. “Ik voelde opeens dat iets niet klopte. Toen ik naar beneden keek, zag ik het: mijn linkerbal vast zat in één van de gaten in de stoel. Echt, ik kon geen kant op,” zegt Claus, nog steeds verbaasd.

En als je denkt dat het niet erger kon, probeer je dan even het volgende voor te stellen: het warme water begon koud te worden. “Ik zat daar en kreeg het steeds kouder. Koud zoals de blik van mijn schoonmoeder op mijn huwelijksdag,” grapt Claus. Maar de grap was snel voorbij toen de temperatuur van het water daalde.

Zijn oplossing? Een haardroger. “In pure wanhoop pakte ik de haardroger om mezelf op te warmen. Toen pas merkte ik dat ik me bal eindelijk had losgemaakt van die vervloekte stoel. Vrijheid smaakte nog nooit zo zoet,” verklaart hij.

Maar de medewerkers van IKEA hebben uiteraard ook een woordje mee te spreken. Op Facebook reageerde een van hen met een knipoog: “Hey Claus, misschien moet je de volgende keer je zee-avontuur beter voorbereiden. En als je die stoel echt in de douche wilt houden, zorg dan dat je de juiste ‘uitrusting’ draagt.”Kijk, als dat geen verhaal is voor bij de borrel. IKEA-stoelen zijn handig voor veel dingen, maar gebruik ze alsjeblieft verstandig.

Hieronder het Fcebook bericht dat Claus plaatsen met de befaamde IKEA stoel:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Koop dan ook een échte van douchestoel en gebruik geen gewoon krukje, beetje dom hè Claus 🤣🤣🤔

Ik zit het artikel te lezen, ben bijna op de helft. Ik dacht lees ik dat nou goed? Ja, die man zat met een stoel in of onder water. Kom ik bij het einde, staan er foto’s. Ik benieuwd naar de stoel, wat een deceptie is het geen stoel, maar een krukje.

Die man heeft zeer uitgerekte ballen als die konden zo door de kruk gaatje glippen. 😉

Of hele kleintjes. 🤭