Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Herrieschopper Rachel Hazes klaagt alles en iedereen aan, rechters zijn het beu


Dus je dacht dat Rachel Hazes het rechtsgebouw als haar tweede thuis beschouwde? Denk opnieuw. De weduwe van André Hazes is klaar om de lucht te klaren. “Ik ben niet uit op conflicten,” benadrukt de mediagenieke diva. Dus waarom zien we haar telkens weer op de trappen van het justitiepaleis? Het is niet wat je denkt, mensen.

“‘Jammer,’ zo noem ik het, hoe ik door de pers wordt afgeschilderd als iemand die voortdurend aan het knokken is,” zucht Rachel, die onlangs nog furore maakte op het scherm dankzij haar opwachting in Heleen van Royen’s nieuwe boek ‘Juice’. Maar de vraag van het uur blijft: Waarom hangt ze dan zo vaak rond bij de rechtbank?

“Niet omdat ik op zoek ben naar oorlog, maar omdat ik gewoon antwoorden wil,” verduidelijkt ze in Shownieus. “Als je constant onduidelijke situaties tegenkomt, dan moet je uiteindelijk naar de rechter stappen. Niet omdat ik zin heb in een vete, maar omdat er zaken zijn die gewoon rechtgezet moeten worden.”

Rachel is absoluut geen onbekende als het om ‘juice’ gaat, en daar zit ze niet mee. “Als de beschuldigingen waar zijn, prima. Maar als je gaat smijten met heftige claims, zorg dan dat je je huiswerk hebt gedaan,” zei ze recentelijk in een interview met Shownieuws.

Dus, dames en heren, het wordt hoog tijd om Rachel Hazes in een nieuw licht te zien. Ze is niet die vechtlustige tante die telkens de gang naar de rechtbank maakt omdat ze niet anders kan. Ze is een vrouw op zoek naar fake gerechtigheid en heeft tientallen zaken lopen die ze dus niet zonder het rechtssysteem te laten verstoppen kan oplossen door te praten. Nou Rachel de rechters zullen vast blij met je zijn dat ze moeten beslissen of je bijvoorbeeld nog gecremeerde kroket genoemd mag worden of dat je je beste vriendin een oor probeert aan te naaien.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Natuurlijk en wie gelooft dat???

Ik in elk geval niet😤

Ik ook niet, als ze niet naar de rechtbank hoeft/gaat, staat ze niet meer in de belangstelling.
Hoe triest ben je als je op zo’n manier ons rechtssysteem gebruikt/misbruikt. En echte slachtoffers moeten op die manier nog langer wachten op gerechtigheid.