Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Tineke Schouten is kapot van verdriet


In een hartverscheurende wending heeft Tineke Schouten vandaag afscheid moeten nemen van haar man Hans Brunyanszki, die op 79-jarige leeftijd is heengegaan. “Hij kon niet langer meer vechten,” laat de woordvoerder van Tineke weten. Hans had te maken met meerdere ernstige gezondheidsproblemen, waaronder hartklachten en diabetes. “Een amputatie was onvermijdelijk,” onthulde hij eerder in de Privé.

Niet zo lang geleden sprak Tineke nog met het magazine Vrouw over het aanpassen van haar droomplannen met Hans. “Ik had altijd gedacht dat we leuke reisjes zouden maken als we wat ouder waren. Dat kan nu niet meer door zijn verslechterende gezondheid,” zei ze. “Nu kijk ik uit naar het maken van reisjes met de oudste kleinkinderen.”

Het is algemeen bekend dat Hans een ware steunpilaar was voor Tineke’s carrière. Hij richtte in de jaren ’80 het Jacobi Theater op in Utrecht, waar Tineke haar eerste stappen op het podium zette. Samen waren ze meer dan vier decennia een onafscheidelijk paar. “Hans laat vier kinderen en acht kleinkinderen na,” aldus de woordvoerder. De familie kiest voor een uitvaart in besloten kring.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Heel veel sterkte toegewenst, met het verlies van man en vader.🙏

Heel veel sterkte met dit grote verlies

Heel, heel, heel veel sterkte Tien.