Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Monique Westenberg’s bizarre 6-Uur durende schoonheidssessie


“Hier zit ik dan, mijn kantoor voor de komende zes uur!” Zo klinkt het van Monique Westenberg, de ex of huidige vriendin van André Hazes, die geen moeite schuwt om de sporen van ouder worden aan te pakken. Ja, je leest het goed, ook deze bn’er heeft te kampen met grijze haren, of zoals ze het zelf noemt: “seniorenblonde” lokken.

Monique maakt het Instagram officieel met een blurry selfie in de kappersstoel, compleet met Yolanthe’s ‘Cabau’ bidon en een cappuccino als sidekick. “Vandaag is de grote dag. Weg met die grijze haren,” zegt Monique, die benadrukt dat de klus niet zo één-twee-drie gepiept is. “We doen het in etappes om te voorkomen dat er te veel warmte in het haar komt,” licht de 45-jarige moeder toe. De behandeling duurt maar liefst 6 uur!

Maar denk niet dat Monique tijdens deze beauty-marathon haar verantwoordelijkheden uit het oog verliest. Nee hoor, ze tovert de kapsalon gewoon om tot een pop-up kantoor! “Laptop erbij, en ik kan gewoon doorwerken,” vertelt Westenberg.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Monique werken met de laptop in een kantoor.
In godsnaam wat voor werk dan. Ze heeft nog nooit een slag gewerkt.
Ik denk eerder kleding en veel spullen bestellen op internet, op kosten van die kleuter.
Heb nog nooit zo’n lui mens mee gemaakt, en maar geld uitgeven.
Daarom pikt ze alles van die kwal.
Monique heeft nul comma nul zelfrespect.

Precies dat

………………………………..en ik kan gewoon doorwerken. Nou, gevoel voor humor heeft zij wel of zou het door de hitte komen?

De reacties hier gelezen…ben t helemaal met Chrisje eens… Die Mo heeft 0,0 zelfrespect . Denkt dat ze een ster is , maar dan wel een vallende ! Was niks , is niks en wordt niks. Gewoon een parvenu die op kosten van André leeft. En… Medusa is een uit de mythologie bekende monsterlijke vrouw dus dat zal hier wel de schuilnaam van Mo zelf zijn want alleen Medusa schrijft positief over haar. Tja en Peter ( weet nier beter ) ook maar dat zal haar kapper dan wel zijn .

Op haar laptop zal ze wel in de gaten houden hoe HipenGo wanhopige pogingen doet om haar kledingstukken tegen afbraakprijzen kwijt te raken.

dat grijze matje kan nog geverfd worden maar de steeds ouder wordende kop gaat dreetje niet trekken hoor die is hem voor het nieuwe jaar nog gevlogen

Chrisje je ben een zeik wijf je staat gelijk bovenaan met je reactie zeker geen werk dus de hele dag op je luie reet zitten

Peter , vriendje van Mo? Wat een vreemde reactie van jou😡
Weet je : toen plassen , pissen werd is het gezeik begonnen en volgens mij ben jij daar een goed voorbeeld van😤

En jij Peter, zeikvent op iedereen.
Jou naam zie ik ook continu voorbij komen. Dus zeg maar niets jij.
Zeker een uitkering en tijd zat hebben, voor jou gezever.
🖕

Petertje, misschien dat jij het op een andere manier zou omschrijven, maar we weten toch allemaal dat ene Chrisje volkomen gelijk heeft. En ga haar niet nou direct uitschelden, maar kom eventueel met steekhoudende argumenten om aan te tonen dat het anders is.

Ach mensen die geen goede argumenten hebben, gaan mensen die wel gelijk hebben meteen uitschelden. Heel triest. Want Chrisje heeft meestal toch wel gelijk.
En even over Monique, ik ben ongeveer even oud als Monique. Ik heb ook grijze haren, en ik ben er trots op. Meid, neem het gewoon voor lief dat je ouder wordt. Of probeer je jonger te blijven voor je toyboy?

Bedankt Yvon voor de steun.
Ben blij dat ik toch nog een fan heb.😅🤣😂👍
Ik let wel op dat ik niet meer bovenaan sta, omdat ik de hele dag de tijd heb.
Peter moest eens weten.

6 uur durende sessie, dan moet ze er wel heel beroerd uitzien en Peter laat niet zo merken dat je haar geweldig vindt, want dat vindt zo langzamerhand niemand meer in Nederland.