Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Zangeres Maan zit in liefdeshel en neemt een drastisch besluit


Onze geliefde zangeres heeft op de Amsterdamse modeweek bewezen dat ze niet alleen zingt, maar ook moeiteloos de catwalk kan veroveren. In een oogverblindend ensemble van Tess van Zalinge, werd ze de ster van de avond. Op Instagram waren de fans unaniem: “Zo mooi!” en “Zo knap!”

Maan en haar rockende Romeo, Karel van Goldband, hebben elkaar gevonden in een muzikale romance die op het Lowlands podium bezegeld werd. Wie herinnert zich niet dat Maan haar geliefde tijdens een optreden onverwacht een dikke knuffel gaf, tot groot enthousiasme van het publiek? “Ik hou van jou,” las iedereen op de grote schermen en de zaal ging door het dak.

Maar rozengeur en maneschijn? Echt niet. Yvonne Coldeweijer, altijd goed voor smeuïg nieuws, liet namelijk weten dat er zware wolken boven het liefdesparadijs van Maan en Karel hangen. “Maan wordt meegesleurd in Karels duistere wereld, vol met dubieuze rituelen en excessief drugsgebruik binnen Goldband,” zo bracht Yvonne naar buiten.

Alsof dat niet genoeg was, getuigt een bron over een explosieve backstage-ruzie tussen Maan en Karel. “Karel was volledig de weg kwijt en Maan leek een speelbal in zijn emotionele storm,” aldus de anonieme ooggetuige.

Wat staat dit sterrenkoppel nu te wachten? Is het een neerwaartse spiraal naar de donkere krochten van verslaving of zien we een opbeurende wederopstanding en maakt Maan een carrièreswitch van zangeres naar model?

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hm, welke “drastisch” besluit heeft Maan genomen? 🧐 🤔

Was dan ook het eerste wat ik dacht .Het tweede was ONZE ??? Geliefde zangeres

Ik dacht dat ze had besloten om voortaan zonder andermans echtgenoten te verleiden als de matras van de muziekwereld- door het leven te gaan.

Dàt zou pas drastisch veranderd zijn.

dat bemoeiziek wijf van een yvonne heeft echt geen eigen leven!!!