Het laatste showbizz nieuws

Prinses Amalia, Shownieuws

Prinses Amalia in het geheim gespot met nieuw vriendje


Terwijl de meesten van ons worstelen met post-vakantieblues, geniet onze Nederlandse prinses van la dolce vita. En dit keer niet alleen. Amalia werd gezien aan een gezellig tafeltje, smullend van een ijsje met een mysterieuze blonde jongeman.

Dit gebeurde allemaal vlak voor de glamoureuze modeshow van Giorgio Armani, OneNightOnlyVenezia. En de prinses was daar niet als een eenzame zwaan; ze arriveerde per boot, vergezeld door niemand minder dan de Belgische koning Filip.

De identiteit van de jongeman heeft tot veel speculatie geleid. Sommigen suggereren dat het de Belgische prins Emmanuel zou zijn, die binnenkort zijn 18e verjaardag viert. Maar wacht even. Deze hypothese roept vragen op, want onze mysterieuze man had een paar opvallende moedervlekken die prins Emmanuel niet heeft.

Evert Santegoeds, de hoofdredacteur van het roddelblad Privé, durfde de foto niet te publiceren. Misschien omdat hij zich aan de mediacode wil houden, of misschien omdat hij zelf ook geen idee heeft wie de man naast Amalia is. Maar de populaire vlogster Mies Bee kon het niet laten en ging er volledig op in.

Dit alles komt net na de start van het nieuwe collegejaar voor prinses Amalia. Ze heeft haar tweede jaar aan de Universiteit van Amsterdam ingeluid, waar ze Politics, Psychology, Law and Economics (PPLE) studeert. Onlangs vertelde ze in een interview op het strand van Den Haag dat ze “vrij blij” was met haar academische prestaties. Haar ouders zijn “heel trots,” maar we vragen ons af of ze ook trots zijn op deze mysterieuze zomerflirt.

Of prinses Amalia dit jaar weer in Amsterdam zal wonen of misschien ergens anders, blijft een goed bewaard geheim. Maar één ding is zeker: de prinses weet hoe ze een zomer vol romantiek moet afsluiten. Wat denk jij? Is dit een nieuwe liefde voor Amalia of gewoon een zomerse bevlieging?

De foto kun je hier bekijken.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties