Het laatste showbizz nieuws

Prinses Amalia, Shownieuws

Prinses Amalia en Alexia de zusjes vechten elkaar de tent uit vanwege jaloezie


Naast het aanboren van de muzikale bronnen van de koninklijke familie, wordt de zustersituatie steeds meer een verhaal van David en Goliath, maar dan in pumps en designjurken. Alexia lijkt het allemaal te hebben: de stem, de stijl, de looks. Het is niet moeilijk te begrijpen dat Amalia zich een beetje in de schaduw kan voelen staan.

Amalia heeft het gevoel dat Alexia altijd de aandacht krijgt. Eerst was het haar modieuze kledingkeuze en nu dit zangtalent. Ze is niet alleen de kroonprinses, maar ze wil ook erkenning voor wie ze is, niet wie ze zal worden. Dit sentiment wordt verder verergerd door de recente lof voor Alexia’s zangkunsten. Het is alsof Amalia de ‘verantwoordelijke oudere zus’ is, terwijl Alexia de ‘leuke, getalenteerde, jongere zus’ is, en dat weegt op haar.

Alexia is de geheime sensationele zangeres van de familie, een feit dat ook royalty-expert Marc van der Linden niet kan negeren. “Dat meisje heeft een stem als een nachtegaal. Ik ben ooit gestuit op een video waarin ze ‘Empire State Of Mind’ van Alicia Keys uit haar diaphragma knalde tijdens een feestje van haar peettante. Adembenemend!”

Hoewel Amalia haar best doet om zelfverzekerd over te komen, is de onderhuidse rivaliteit tussen de zussen moeilijk te negeren. Het lijkt erop dat de paleisgangen niet alleen gevuld zijn met het geluid van prachtige muziek maar ook met het zachte gemompel van koninklijke jaloezie. Of ze het nu leuk vinden of niet, de strijd om de ‘favoriete prinses’ is nu echt begonnen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Alexia is altijd al de mooiste graaggezienste en getalenteerdste geweest.
Net als princes Margreth en queen Elizabeth. Gelukkig voor Alexia heeft Amalia geen invloed op haar partner keuzes.